Streamande tjej överöst med hat och könsord - Aschberg ställer personen mot väggen.

Säsongspremiären av TV3:s omtalade program Trolljägarna sändes igår onsdag. I det konfronterade Robert Aschberg groomaren Pongo som utnyttjar småtjejer på nätet, men man tar sig också an vidrigheter i spelvärlden. I programmet träffar vi streamande tjejen Emma (SweBliss) som överöses med kommentarer som "Du är en ful hora" och "Ska stycka dig ditt äckliga lilla fitt-luder", och Aschberg konfonterar ett av alla de rövhål som skrivit hemskheterna.

Se programmet nedan. Det spelrelaterade inslaget ser du kring 19:50. Och håll nivån på näthatet i kommentarsfältet! "Rövhål" är gångbart, dock.

(Disclaimer: det är stört omöjligt att scrolla framåt i tidsflödet på TV3:s videospelare på ett tillfredställande sätt, så väntetiden kan bli lång då man envisats med att inte nätanpassa längden på sina reklamavbrott.)

http://www.tv3play.se/embed?id=573303

Suck, du kanske skulle läsa lite långsammare. Jag bad (åter igen) om källor till Expos "kartläggning" (för att det gjorde mig nyfiken), inte till dina teorier/åsikter angående "massinvandring" eller vad du nu vill sammanfatta det som. Jag är inte intres... 01/03 Du bad om lite källor och du fick det, nu var det tydligt för uppenbart att du inte har mer argument att komma med och då är det hela plötsligt ointressant, det gick bra att göra sig rolig över "vänsterextremism" men när lite rationella och förnuftiga... 01/03 Kanske är något av en fråga om tolkning, men jag har alltid uppfattat att "internettroll" beskriver en person som låtsas tycka saker som hen egentligen nödvändigtvis inte gör, med syfte att provocera fram negativa känslor hos andra, och få det att låta... 28/02 Öh. Som jag skrev ser jag visst problem med att hänga ut odömda personer i reklambaserad tv, men inte så jag blir ett dugg upprörd i det här fallet. Blir bra mycket mer upprörd av alla er här i kommentarsflödet som skriker er hesa över hur moraliskt för... 28/02 Herregud, det var en gedigen lista av dravel. Jag kan försäkra dig om att jag har så obefintligt lite intresse av att prata högerextrema åsikter med dig att det omöjligtvis går att beskriva i ord. Jag drar ner det hela till ett par enkla punkter. Jag... 28/02 Vilket spektakel du drar upp, och så onödigt. Jag erkänner villigt att jag inte har någon aning om hur Aschberg tycker och tänker, eller vilka han delar åsikter med. Inte heller skulle jag ta en meningsmotståndares rabblande på nätet som fakta för någon... 28/02 Du ser inget problem med att hänga ut folk offentligt? (dessutom innan de har funnits skyldiga av en tingsrätt) Även om det inte finns något allmänintresse? Jag tycker att det är förkastligt att göra så som Aschberg gör. Att han tjänar pengar på det gör... 28/02 "Gruppen som han har skapat kallas för "Butthurt", och i den är det medlemmar (bland annat mig) som gillar en annan typ av humor. Lite som existenz humorn. Men Pongo gick förlångt. Han började med en regel "Nakenbild eller kick" i princip, och det blev... 28/02 Fast om vi återgår till ämnet så är den där Pongo eller vad han kallar sig en väldigt tragisk person. Han var runt 30-års åldern och sitter och skriker könsord vid sin dator samt uppmanar tonåriga flickor skicka bröstbilder till sig. Det är så man baxna... 28/02 Tycker trolljägarna är kul för det lär våra barn att det inte finns nån anonymitet på nätet. Om det kan man ha massor av åsikter, men det är ju en sanning. :) 28/02
Skicka en rättelse