#Dark Souls II ses av många som ett svårt och ganska oförlåtande spel. Tillhör du inte den skaran kanske du söker nya utmaningar, som att till exempel klara spelet med en Rock Band-gitarr. Eller så kan du göra som streamaren Dirtythekid och köra ur förstapersonsvy med Oculus Rift.

Bossarna Throne Watcher, Defender och Nashandra fick sätta livet till i den imponerande bedriften som utfördes live och dokumenterades via Twitch. Se alltihop i efterhand nedan.

http://player.twitch.tv/?channel=dirtythekid

Coolt koncept. Men det ser ut som det är inspelat med första prototypen Oculus Potatis. Ser fan ingenting :( 01/03 suck, snälla rara FZ sluta med Autoplay. Jag skickade ett mail till FZ för ett tag sedan. Fick fort svar. De påstår att de har stänkt av Autoplay, men att det är en bug i twitch som gör att videon startar iaf. De frågade om jag hade några tips hur som... 28/02 Ja det är sjukt sugigt med dessa begränsningar med iP. Speciellt filöverföringar och inlåsningen :/ 28/02 Tja...... Då är det mkt riktigt kanske bara du då... 28/02 Tror att det är för att Twitch är Flash. YT funkar bra, har ju HTML5- och QT-spelare vilka båda stöds av iP. Damn you iP!!!!!!!11 28/02 Autoplay igen... Med tanke på hur många gånger detta kommenterats, dessutom med enkla tips på hur det undviks, misstänker jag att det är ett aktivt beslut att göra såhär. Kan vi inte ens få en kommentar om detta så vi vet? :) 28/02 Det är ju uppenbarligen safari som inte har stödet så självklart är det safari som är problemet. Sen är ju inte utvecklaren Apples motiv till att designa appen på det sättet särskilt relevant. :) Sen är inte fenomenet unikt för iPhone, det finns gott... 28/02 Verkar inte direkt optimerat för rift, såg inte ut som han inte vågade röra huvudet för mycket, kanske det lätt blir en pukefest då det ser ut som att kameran resettas om man försöker titta runt. All in all seems like a terrible experience. 27/02 är väl ändå inte safari som browser det är fel på. är ju apple som vägrar lägga in stöd för program de själva inte utvecklat 27/02 Haha funkar på min Android, Sony Xperia som är ett år gammal. Fan vad iPhone suger :D Men så går det när man använder Safari en underlägsen browser. GGWP! /End Troll 27/02
Skicka en rättelse