Skidor och utomhusaktiviteter är för douches. Vad ska du spela i helgen?

Nejdå, vi gillar också friluftsaktiviteter, men nu är det faktiskt spelhelg. Det här ska vi spela, vad ska du spela? Dela med dig!

Mattias Frost Efter att jag berättat för en vän att jag "nog har tröttnat på mmo-spel" så fastnade jag förstås i Wildstar-träsket igen. Jag skyller allt på den free trial som rullade ut för ett par veckor sedan! Oavsett hur länge romansen håller i sig den här gången så är det väldigt kul att än en gång smiska aliens med genrens bästa stridssystem.

http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150213/spela-wildstar-gratis-med-free-trial

Joakim Bennet Jag började spela The Order: 1886 i veckan men blev svag efter första striden. Nu ger jag mig istället på Republique, mobil-hitten som blev "riktigt" spel. Och det ser riktigt fint ut! Och så kör jag lite Tomb Raider till PS4.

Johan Olander Till helgen överdoserar jag nostalgi, hamnar i en lång koma och blir ihågkommen som "den där Homeworld Remastered-snubben på FZ".

Calle Johansson-Sundelius Jag vågar inte svara Heroes of the Storm igen. Därför svarar jag Dragon Age: Origins - det var ju gratis för några månader sedan. Tjurig dvärg eller alv-douche, det är frågan.

Skicka en rättelse