Det kan löna sig att ha fantasi, visar det sig, när vi har korat vinnare i Army of Two-tävlingen. Och ibland kommer man över målsnöret genom att smöra för tävlingsarrangören. För två läsare, vars respektive förslag på huvudrollsinnehavare i ett kommande coop-spel var Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg respektive @John och @Tompa, ledde påhittigheten till vinst.

I vinstpotten fanns inte mindre än tio exemplar av spelet #Army of Two till Xbox 360. Här nedan är alla tio vinnare och deras motiveringar.

 • @j0tun

  Jag skulle vilja se Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg i FPS:et "På Spåret: Blod på rälsen"

 • @nj

  Sylverster Stallone & Kurt Russell, eller mer exakt deras alter egon Tango & Cash från filmen med samma namn.
  Med snärtiga replikutbyten som -"I'll bring the chainsaw" -"I'll bring the beer", stora vapen, fordon och två hänsynslösa poliser så kan det inte bli annat än en succé i coop.

 • @Ghostdog

  Bush och Cheney i "World Domination", ett med humor gjort spel om att ta över världen.

 • @Godvinda

  Åsa-Nisse och Klabbarparn i en härlig shoot em' up i glesbygden.

 • @Jonkan

  Bröderna MacManus från The Boondock Saints. Det är ju redan veteraner på coop så det kan bara inte slå fel.

 • @Angellus

  John Severinson och Tomas Andersson, de skulle ju funka perfekt som den dynamiska duon, kasta kommentarer fram och tillbaka. Inte så olikt Rios och Salem faktiskt, John och Tompa > Rios och Salem imo.
  Spelet skulle gå ut på att kasta fz loggor på headcrabs, det räcker ju inte bara så klart men det är en bra början.

 • @Arvid

  Som ett stort fan av Quentin Tarantino skulle jag gärna se Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) och Vincent Vega (John Travolta) från Pulp Fiction i en friskriven story. Annars kunde det vara rätt roligt att se Obama och Clinton slåss mot G.W.Bush i något minispel. x)

 • @gebe

  Mahatma Ghandi och Moder Teresa! Hungerstrejker och kyskhetslöften? Nä, all out Duke action med överdimensionerade helikopterpickor och billiga strippor. Det vore intressant tycker jag...

 • @Snellycat

  David hasselhoff och chuck norris

 • @1522 Mattias Billqvist

  Klichéartat, men jag skulle väldigt gärna ha ett actionäventyr med paret Uwe Boll och Jack Thompson. Båda kämpar sig in på ett film/spel bolag för att hämnas och var och en med sin agenda. Featuring ultravåld, halvtaskig logik och uselt manus.

Grattis till vinnarna. Har själv ingen 360 så hoppade över tävlingen. När får man se en recension av spelet då? 06/03 Är det garanterad vinst så fort man skriver Chuck Norris nu för tiden? Känns lite väl uttjatat. Grattis till de vinnarna iaf som var lite mer kreativa. 04/03 Det var exakt det jag skrev på första sidan på kommenterarer. 1 av alla som vann hade 360 som plattform på sin,medans 3 av dem hade ps2 och pc som plattform och 6 av vinnarna hade ingen plattform. Människor som ger ut priser på FZ borde ha krav att man... 04/03 Grattis till vinnarna, nu kan ni styra upp en forumtråd och spela med varandra :) 03/03 Paah, jag drog juh också till med Jules Winnfield och Vincent Vega coop-förslag.. ><.. Blää, jag som var så taggad för Army of two, bara spara pengar istället. :o Grattis till alla vinnare anyhoo! :) 03/03 Jo det kom tydligen in en hel del seriösa och bra förslag, men dom fick stryk av alla oseriösa "clown-förslag".. Jag måste ha missat att man ska lämna in oseriösa förslag för att vinna. :) ack ack. 03/03 Gillade mitt seriösa förslag om ett Predator Co-op lir i storstan alt djungel.. lät väl kul :(? 03/03 Ack, synd att man inte vann ^_^ Körde King Kong med Godzilla ;> Tänkte mig att kunna slåss med sin polare och förstöra världen och mänskligheten med den. Sen kom jag på att det spelet hette Rampage :P Förövrigt ett jäkla whine. Okej att det är synd att... 03/03 Grattis till vinnarna! 03/03 Reagerade också på det där. 03/03
Skicka en rättelse