Sedan den kritikerrosade lanseringen har det skoningslösa rollspelet #Wasteland 2 uppdaterats flertalet gånger – trots att det inte är ett multiplayer-spel. Det är en frihet utvecklarna #Inxile Entertainment kan kosta på sig då de finansierade spelet via Kickstarter och därmed kan göra lite vad de känner för, avslöjar de i ett nytt inlägg. I det får vi också veta mer om vad som väntar framöver för det postapokalyptiska äventyret.

Wasteland 2 ska föras över från Unity 4.5 till Unity 5, vilket bär med sig en rad fördelar. Den mest iögonfallande är att spelet helt enkelt kommer se bättre ut, tack vare physically based shading. Karaktärssystemet kommer också få några uppdateringar, och nya verktyg för moddare kommer också lanseras i och med bytet av spelmotor.

Läs hela inlägget för alla detaljer.

TACK! 01/03 Inget är släppt än :P Men om du kikar in på deras utvecklarblogg kan du följa framfarten. Ibland postar han direkta jämförelser, ibland bara nya resultat: http://joelhuenink.tumblr.com/. I tidigt skede talades det om 80% bättre prestanda (högre framerat... 01/03 Fair enough. Det är väl mer en sak som får bägaren att tippa över, kanske. Har själv lirat härliga spel som jag inte funnit tillräckligt roliga att varva en gång till utan en ytterligare morot. Inget konstigt med det. :) 01/03 Nej inte direkt faktiskt - det var snarare felformulerat av mig. För vad jag menade var faktiskt om det var det enda som bidrog till att man skulle vilja spela om spelet. 01/03 Då var det väl en synnerligen redundant (och dryg?) fråga, när du uppenbarligen redan visste att det inte var achievements snubben spelade för? 01/03 Okej, då vet jag inte varför du skrev som du skrev... Antar att du skrev fel. 01/03 Tycker det är snyggt nog redan så detta är en bonus bara för mig. Härliga nyheter. 01/03 Nej jag missade inte alls ditt igen. Men jag blev förvånad över att det krävdes Achievements för att du skulle vilja spela igenom det igen. 01/03 Du kanske missade att jag skrev "igen"? Ska jag orka spela igenom ett spel flera gånger måste det antingen vara tillräckligt bra, eller ha något extra att spela för, och tyvärr faller inte WL2 (genom GOG) in i någon av dem kategorierna. 01/03 WOOT? Det har jag missat. Måste starta direkt och kolla! Tack! 01/03
Skicka en rättelse