Så kan de ju inte säga utan att bekräfta något!

Medan hela gamingvärlden håller andan inför den lilla möjligheten att #Valve annonserar något Half-Life-relaterat under veckans Game Developers Conference får en HTC-representant oss att kippa efter andan. I en radiointervju med BBC ska styrelseledamoten Cher Wang ha blivit pressad angående Half-Lifes varande på deras VR-hjälm Re Vive, vilken de bygger tillsammans med Valve, och sagt följande:

– Vi samarbetar med Half-Life, och jag tror... jag hoppas, att du vet, att det släpps på det.

Om "det" åsyftar en nyversion av #Half-Life 2 på deras virtual reality-system lär många bli lagom besvikna. Ny teknik behöver alltid en "killer app", ett Wii Sports som är så pass bra att det kan sälja miljontals enheter helt allena. Vad vore då mer "killer" än Half-Life 3, samtidigt som vi inte är helt ok med att det skulle vara en VR-fokused upplevelse.

Vad det innebär blir förmodligen tydligare efter att denna konferensvecka är slut och du kan nog räkna med att vi skriver eventuella glädjande nyheter i versaler.

Alltid något, och det kommer (förhoppningsvis) mera. Men lite småbesviken är man ändå: :( http://www.rockpapershotgun.com/2015/03/04/valve-announce-source-2-because-why-not/#more-274161 04/03 GDC är väl i San Fransisco? Vilket i så fall skulle innebära att 3pm där är midnatt här (GMT-8 ). Borde man inte hört något nu om det fanns något spännande att säga? Blir nästan lite småsur på Valve annars. Även om det nu finns en chans till om några... 04/03 http://m.bbc.com/news/technology-31713715 :< 03/03 Fast den intressanta är ju den här, om två dagar: http://schedule.gdconf.com/session/glnext-the-future-of-high-performance-graphics-presented-by-valve 03/03 Gissar på ett nysläpp av HL2. Visst kanske det gör folk besvikna, men inte lika besvikna som om HL3 skulle vara exklusivt för VR. 03/03 http://schedule.gdconf.com/session/physics-for-game-programmers-physics-optimization-strategies Det här är presskonferensen/föreläsningen som Valve schemalagt till klockan 3 - det finns så mycket som talar mot att den skulle handla om HL3 att det nästan... 03/03 Nästan så jag känner en viss strimma av hopp angående HL3. Hade nästan, nästan släppt tankarna helt på att det någonsin kommer. Håhåjaja, den som lever får se. 03/03 Ryckte inte representanter från Valve på axlarna åt uttalandet om att Hl3 utvecklades för ReVivve enligt artikeln, och tyckte uttalandet var konstigt? Vad tror ni då gott folk, är det värt att bygga upp hopp med så stor risk till besvikelse? 03/03 Äntligen är det dags för Ricochet igen! 03/03 Så det blir Half-Life 3D? Känns lagom 90-tal... :-) 03/03
Skicka en rättelse