Titan X avtäcktes igår på GDC. Världen dregglade.

Igår talade Epics grundare Tim Sweeney på GDC, och publiken bjöds på ett överraskande framträdande. Det var Nvidias VD Jen-Hsun Huang som hälsade på för att presentera företagets nya värsting-GPU.

”Denna GDC handlar om VR”, sade Huang. ”VR behöver en fantastisk GPU. Så mitt problem är följande: om jag utannonserar vår nästagenerations-GPU om två veckor är ju GDC förgäves. Det är ett verkligt problem, inte bara för mig utan för hela världen”, skämtade han.

Huang överräckte därefter ett av de första exemplaren av Titan X till Sweeney. GPU:n ska ha 12 GB VRAM och innehålla ”8 miljarder transistorer”.

Vi återkommer om Titan X så snart vi har mer information.

Härligt att tråden spårar ur med prat om hurvida Danmark ligger geografisk mot Sverige :D 07/03 Nej, jag tror bestämt att en person på Hawaii säger att Mexiko ligger österut, sett ur deras perspektiv. Sen är Sverige avlångt, vilket resulterar i att Sverige gränsar till flera länder åt väster, Norge och Danmark. Det spelar ingen roll var man bor,... 07/03 Lulz. Du kanske får ha i åtanke att Sverige består av mer än smygehuk. Tror du en amerikan från Hawai hävdar att Mexico ligger väster om USA? 06/03 Det framgick inte någonstans. Det är även omöjligt för mig att veta att du är från Malmö då det inte står någonstans. Av din text att dömma skulle jag tro att du var från Stockholm. 06/03 Det var extremt oseriöst. Trodde det var hyfsat uppenbart. Det enda som inte var uppenbart är att det var självironi i hela posten eftersom jag själv levt i Malmö hela mitt liv. Den här tråden går bara i cirklar hela tiden annars, så det är inte direkt... 06/03 Känns ganska omotiverat med personangrepp bara för att man påpekar geografiska positioner på länder. 06/03 Blir inte alls fel, du får bara ha i åtanke att resten av Sverige fortfarande ser Skåne som en del av Danmark. Danskjävel. 06/03 Nej, jag tänker inte "dela med det". Att Danmark gränsar mot södra Sverige, det köper jag. Men att Danmark ligger söderut, det är fel. Söderut innebär att Danmark skulle ligga "under" Sverige på en karta, det gör det inte. Mexiko ligger söder om USA.... 06/03 Norge = västerut, Finland = österut, Danmark = söderut. Deal with it. 06/03 Milj = miljoner Mdr = miljarder. 06/03
Skicka en rättelse