Via ett pressmeddelande har #WhiteMoon Dreams tillkännagivit att de nu har slagit upp sina dörrar på vid gavel och de gör det med två riktiga veteraner i ryggen - Jay Koottarappallil och R. Scott Campbell. Namnen i sig säger kanske inte så mycket, men med spel som #Ratchet & Clank och #Fallout på sitt samvete har de tillsammans en respektingivande meritlista.

Nu har de alltså öppnat nytt tillsammans och av det ovan nämna pressmeddelandet att döma kommer de främst satsa på att utveckla spel till Playstation 3, Xbox 360 och Wii som ska tilltala män i åldrarna 18 till 34. Vad detta innebär i praktiken kan avslöjar de tyvärr, men uppenbarligen har de redan ett avtal med en japansk utgivare.

WhiteMoon Dreams is a high quality game developer that takes an innovative approach to game design and production methodologies. Our Company provides full game development services covering all aspects of design, engineering, visual art and audio. WhiteMoon Dreams also creates its own intellectual property for use in game development. Our Company focuses on AAA titles for XBOX 360, Sony PS3, and Nintendo Wii; and is led by industry veterans.

Oh spännande. Synd bara på den fula loggan :) 07/03 FAN va najs,. lite kvalitativa spel på gång snart då 06/03 "Jay Koottarappallil " men shit vilket lång krångligt efternamn karln måste vara Ent eller nått .. :D undrar hur det utallas 06/03 Men jösses, låt detta inte bli en PC vs Konsolltråd Ska bli intressant att se vad de kan knåpa ihop :) 06/03 Tror inte att någon av dem kommer att dö ut, jag tror snarare att de kommer utvecklas till ETT typ av spel....don. Både dator och konsol har egenskaper som lämpar sig bättre för olika typer av spel. Mus & tangentbord i strategispel, FPS. Dosa för plattf... 06/03 varje halvår!? jag har en över 2 år gammal dator just nu och kan lira allt upp till crysis utan lagg (på low såklart) Ända fördelen med konsoler är att dom är idiotsäkra(kan inte göra fel med dem) men sen är spelen det med(vilket gör dem tråkiga), hoppa... 06/03 Det kan ni glömma, konsollerna kommer inte dö ut. "lättare att uppgradera, kraftigare och mångfaldigare" Hela grejen är ju att man inte ska behöva uppgradera varje halvår, för att inte tala om hur mycket mer jobb det är att testa PC spel på alla olika... 06/03 ta det lungt arvid...consolerna kommer dö ut.......pc kommer att hålla....lättare att uppgradera, kraftigare och mångfaldigare 06/03 Det är bara tillfälligt. När allla som laddar hem spel till sina datorer börjar köra med flashade 360's och ps3'or så kommer de sluta göra spel till dem istället.. 06/03 Det kanske är dags att skaffa sig ett 360 ändå nu när priset sänks eftersom att det nästan verkar som att ingen är intresserad av att göra bra spel till pc längre. :( 05/03
Skicka en rättelse