Att det är insidan som räknas är en ganska vettig filosofi som premierar substans före yta. Och kanske gör du klokt i att upprepa orden som ett mantra innan du kollar på den senaste trailern för #Rollercoaster Tycoon World: på den grafiska fronten verkar det nämligen inte ha hänt jättemycket sedan #2004.

Rollercoaster Tycoon World är ett helt annat spel än mobilspelet #Rollercoaster Tycoon 4 mobile, och ska enligt utvecklarna tilltala hardcore-fansen.

Det alla måste förstå är ju att vi inte vet något om gameplay än. Rollercoster Tychoon har aldrig varit med i grafikutvecklingen och haft det senaste och då vi vet lite om gameplay så vem vet grafiken kanske passar in. Dessutom fick vi reda på att det... 23/03 Då kan vi ju alla lika gärna sitta på dem äldre spelen som har känslan. För vi har ännu inte sett några ny banbrytande funktioner heller. Detta ser ju ut som RCT3 och det är över 10 år gammalt samt att du kan få det för under 20 dollar. Det här är ingen... 22/03 Du verkar missa begreppet estetik fullständigt. The Sims har en genomarbetad och väl fungerande totalestetik, där allt hänger samma från UI, typsnitt och vidare ned i detaljerna. Bland de vackraste spel jag vet är Team Fortress 2, och det är knappast... 06/03 Det är en skillnad på dålig och charmig grafik. I detta fallet håller jag med föregående, att grafiken ser runt utsagt dålig och tråkig ut. 06/03 Jämför The Sims 2,3,4 Ingen enorm skillnad där heller.. Gillar grafiken i nya RCT :) alla spel behöver inte ha DX12.1 och springa på 4 GTX Titan X 06/03 Vet inte om de har utalat sig om det bara är till PC men min första tanke var att grafiken är gjort för att funka på mobila plattformar. 06/03 är det nån som har testat spelet förutom "grafiken är urusel" är det värt o spela? köpa? 06/03 Det behöver inte vara fotorealistiskt för att se fint ut, själva stilen är tråkig och steril. 06/03 Fulaste jag sett på länge o då har jag ändå tittat mig själv i spegeln idag.. 06/03 500 tumme upp och 2000 tumme ner på det youtube-klippet. Folk verkar inte speciellt imponerade. 06/03
Skicka en rättelse