Släppdatumet för stadsbyggaren #Cities: Skylines närmar sig, och tisdag nästa vecka är det dags för alla e-borgmästare att bygga städerna från sina drömmar. För att fira detta släpper de finska utvecklarna Colossal Order Ltd den sista delen ur sin videodagbok om utvecklingen av spelet.

I den får vi lära oss att vattenflödet baseras på ett unikt och dynamiskt system. Vattenmassa och riktning kalkyleras i realtid, vilket innebär att du inte kan sätta ut giftiga fabriker nära vattendrag som du tänker leda till törstiga invånare. Vi får också lära oss hur zoning fungerar och att vi kan bygga stora städer med en miljon invånare.

Det är ju det som är hela poängen.. Att hela tiden hitta balansen i expansionen av staden. =) 07/03 kul i början dessa spel, men det är tok för lätt att bli för bygg galen och det där "mer mer mer" kravet blir tok för högt. har spelat spel serien från start och jag tycks faila varje gång jag spelar dem. man börjar smått och försiktigt i början, men... 07/03 mjo, men som DonGrif sa så om man är ViP på Greenman så får man det ändå billigare, 219 kr närmare bestämt.. (växelkursen på punden fluktuerar väl lite beroende på var man kollar.) 06/03 ca 260kr på steam annars. 06/03 well.. det kostar 28 euro på paradox hemsida :P 06/03 g2a har alltid funkat för mig, dock aldrig varit dum nog att köpa på marketplace eller deras ryska nycklar. Vilket steam och alla andra har sagt att du måste ha en nyckel från din region eller kan dom ta bort spelet. 06/03 Haha på parkeringsplatserna som syns till höger i bild vid 1:10 :D 06/03 Ser nice ut! Hoppas på att det inte får problem som SimCity hade med hög trafik exempelvis, det förstörde rätt mycket. Någon som vet om man spelar det online eller är det offline game? Fick syn på detta spel idag och vet inte så mycket om det 06/03 Ah, hade inte sett att dom postat en uppdatering kring det (http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?838813-UNOFFICIAL-statement-on-the-map-size-from-Colossal/). Tydligen har dom förenklat förfarandet efter att dom såg hur folk reagerade efter... 06/03 igår när dom visade lite vad man kan göra med deras mod tool som verkar det inte sånna stora problem å låsa upp flera rutor dock kunde dom inte garantera att spelet skulle vara stabilt med flera än 9 06/03
Skicka en rättelse