Tidigare i veckan släpptes #Bully: Scholarship Edition borta i staterna och #Rockstar Games har fullt upp med att förbereda spelet för Europa. Dock har flera amerikanska ägare till spelet påpekat att grundversionen av mobbingsimulatorn i princip är ospelbar på grund av direkt spelförstörande buggar som får konsolerna att hänga sig. Problemen verkar avgränsade till äldre Xbox 360-enheter, men har skapat så pass mycket uppmärksamhet att Rockstar tvingats till ett officiellt uttalande:

Det tycks som om vissa äldre 360-enheter ger låg bilduppdatering, låser spelet och orsakar andra problem. Ni har vårt ord på att vi aldrig stötte på dessa bekymmer under kvalitetstestningen - inte på något av våra kontor eller hos Microsoft. Jag är bedrövad, vi jobbar dygnet runt för att ställa saker till rätta.

Hög puls inför Europa-releasen.

Alltså det var från tv till tv. Min tv funkade saints row perfekt på medans t.ex Dead Rising inte gick att se knappt. Men sen får man tänka på att utvecklarna sitter och utvecklar spelet på till HD vilket gör att dom glömmer av folk med SD tv. Se på Squ... 07/03 I Saints Row gick texten inte att läsa om man inte körde hd-upplösning. Känns inte som om speltester är lika grundliga som de brukade vara.. 07/03 Och Army of Two går bara i 720p på Ps3 men i 1080p på en 360? Och du kan nog inte ignorera att Ps3'n är den svåraste maskinen att släppa ett spel till. Det är därför Multiformats spel alltid funkar bättre och har mer flyt på en 360 än vad dom har på Ps3... 07/03 NHL08 till PS3 har inte alltid så bra fps och då spelar jag bara i 720p. 07/03 Hmm , bra av Rockstar iaf de tar nog tag it. Offtopic: FREDAG!! ffs :D 07/03 Håller med föregående talare. Om det släpps ett buggigt spel till Windows, då är det spelutvecklarna som är dumma i huvudet och värdelösa. Släpps det ett buggigt spel till Xbox360 så är det MS som är dumma och värdelösa. Sen att Bully är det ENDA spelet... 07/03 Kanske kommer en patch som fixar. Bara och väntar antar jag. Har dock inte skaffat spelet då jag har det till Ps2. radiuz det är ju inte direkt M$ fel. Rockarna skulle ha varit uppmärksamma. 07/03 Ps3 is the shit, folk som lever i nått lalla Xboxland is on the way to a grusome awakening 07/03 Microsoft, vad förväntar man sig? :D 06/03 Ja fy, här var vi väldigt positiva. 06/03
Skicka en rättelse