Enemy Territory-skaparna Splash Damage vill ha din hjälp att testa sitt senaste actionspel - först till kvarn!

#Splash Damage slog igenom med fantastiska #Wolfenstein: Enemy Territory men hade svårt att övertyga såväl kritiker som spelare med #Quake Wars och #Brink. Med #Dirty Bomb går de tillbaka till sina rötter och det är en betydligt mer nedskalad actionupplevelse med deras patenterade objektstyrda mörsande.

I helgen annordnar de ett stängt betatest men vi har kommit över 500 nycklar och som vanligt är det först till kvarn. Om du behöver lite övertalning rekommenderar vi vår förhandstitt.

Det har ju stått explicit att det är ett matchmaking-test och inget annat. Spelet är fortfarande under utveckling och har en bit kvar. Det är inte meningen att man ska få en hel bild av spelet. Men folk generellt nuförtiden verkar ju se beta som ett spe... 10/03 ja, jag begriper faktiskt inte varför man tar in nya spelare alls i detta stadiet av utvecklingen. det saknas många bra mercs, att man överhuvudtaget tar in helt nya spelare i ett matchmaking test är ju helt otroligt korkat... för att inte tala om hela... 07/03 Jag förstår att det vill få oss att testa specifika saker, men det ger ju en ganska skev bild verkar det som, tackar för inlägget. 07/03 Finns ingen som har en beta nyckel över missade :( 07/03 det finns typ 3ggr så många "mercs" än vad som är reprecenterade i denna betatestomgången samt fler mappar... jusst nu pågår det ett matchmaking stresstest. varför man valt att göra det på detta sättet är bortom mitt förstånd och komplett idiotiskt...... 07/03 Okej, jag undrar bara hur något kan se ut som alla de tre spelen samtidigt då t.ex. CS och UT är två helt olika spel (även om båda faller under FPS genren). Men jag förstår vad du menar :) Vill dock påpeka att Dirty Bomb trots allt är väldigt olikt de... 07/03 Efter att ha lirat ett par timmar så kan jag närmast jämföra det med senaste CoD med klasser + färdiga vapen paket med fokus på "objectives". Ganska snabbt tempo, mer i stil med arena shooter i känsla än vad det är likt det mer "realistiska" shooters.... 07/03 Tack för nyckeln....men det var inget för mig. 07/03 attans, läste denna alldeles för sent, men finns väl säkert flera Keys någonstans på internet :) 07/03 Varför är inte spelet tillgängligt på Linux år 2015? 07/03
Skicka en rättelse