Ryktet visade sig stämma: nästa #Hearthstone-expansion tar oss till Blackrock Mountain där dvärgar, drakar och elaka bossar vill göra livet surt för oss. Eller göra sig hemmastadda i våra kortlekar.

Precis som #Hearthstone: Curse of Naxxramas handlar det om ett äventyr där vi låser upp ett nytt område varje vecka, spöar heroic-bossar och samlar 31 nya kort. Första delen av totalt fem släpps nästa månad till pc, Mac, Android och IOS. Det går att köpa varje del av Blackrock Mountain för 700 guld eller 55 kronor (6 euro). Köper man alla delarna samtidigt kostar de totalt 200 kronor (22 euro).

Några av korten och en ny trailer hittar du nedanför. Läs mer på Hearthstone-bloggen.

Bra, då får TB en anledning att göra flera Hearthstone-videor. 07/03 Absolut ingenting emot att betala för detta. Jag gillar upplägget väldigt mycket, eftersom även om det bara är 31 nya kort så är det en rolig upplevelse också, och att de hoppar mellan dessa äventyren och fulla expansioner gör att de kommer kunna hålla... 07/03 Ooooh, härligt! :D Håller med också...har inget emot att betala för detta ^^ 07/03 Kul med en ny expansion men trailer är kass. Jag är förvånad att så dålig voice acting och manus kan slippa igenom blizzards kvalitetskontroll. Kanske samma chef som tyckte att voice actingen i Diablo 3 var bra. 07/03 Och så får man ett coolt cardback på köpet. ;) 07/03 Det är mer "ekonomsikt" att köpa expansionen för riktiga pengar och använda ditt guld till att köpa packs eller arena. 07/03 Köper detta för pengar denna gång, det är mycket lättare att grinda 200kr än 3500g tidsmässigt. 07/03 Kul att de håller igång tempot på lanseringarna. Och kul som du säger Pada-chan att de varierar mellan kortpaket och singleplayer-upplevelser. Synd bara att jag fortfarande inte har alla korten jag vill ha från GvG :| 07/03 Urgh .. dags att börja grinda guld igen då... 07/03 Roligt att de varierar expansionerna i form av kortpaket och dessa singelplayer-upplevelser. Curse of Naxx var en trevlig bekantskap och detta kommer säkerligen bli detsamma. Ser ut att vara en del nyskapande dragon-mekaniker. Har själv dumpat allt för... 07/03
Skicka en rättelse