För några dagar sedan utannonserades #Wolfenstein: The Old Blood – en fullfjädrad prequel till #Wolfenstein: The New Order där Blazkowicz sticker till Bayern för att jaga rätt på koordinaterna till Deathsheads fort.

Under gårdagens PAX East-mässa visade svenska #Machinegames upp gameplay från spelet i en presentation. I efterhand har Eurogamer klistrat ihop gameplay-segmenten och laddat upp på Youtube. Resultatet är ett klipp där många nazister sätter livet till samtidigt som utvecklarna förklarar vad som händer och drar ett och annat skämt.

Det märks att han spelar med gamepad. Detta ska köras med m&k <3 09/03 Skadan då? videon 20:12 Fiende skjuter 8-10 point blank i ryggen = 80 ner till 72 -> direkt regen stage till 80 igen... Detta medans intervjuaren säger: "there's not gonna be much hand holding here".. jamen då så. ◔_◔ Hoppas det iaff är Easy. 08/03 Dat AI.... Pinsamt. 07/03 Nä nu gör du dig nog dum med flit tror jag allt. Ta vad som helst annat då om det är jämförelsen du hakar upp dig på. Mekaniker, snickare eller rörmokare som gör ett dåligt jobb då? Ska du inte klaga då heller ? För du kan ju inte göra bättre själv? Hur... 07/03 inte full pris, expandalone... nais :D 07/03 Tycker iof Fear 3 hade grymt bra AI. Spelade om flera ställen många gånger just för att det var så himla mycket känsla och allt utspelade sig annorlunda varje gång. :) Ska spela om Fear 1 i år, men har ingen koll på AIn där. För att vara lite mer konkre... 07/03 Jo de var bra! Men RTCW på svåraste är riktigt jävla fett! 07/03 Jag går inte på barn/studiebidrag. Jag vet inte om jag ens kommer att gilla Wolfenstein: The New Order. Precis som alla andra spel (förutom GTA V, för jag har ju redan testat BETA-versionen hos vänner och min bror, så det är nu förhandsbokat genom Steam... 07/03 Hur vet du att det handlar om att dom inte kan fixa det? Dom kanske bara inte har tid? 07/03 Ja, Jag har också levt på barn/studiebidrag. Jag vet hur det är, men det ändrar inte fortfarande varför man anser att produkten är "För dyr". Jovisst, om du mäter med de pengar du har, ja, då är det dyrt, men inte när du mäter produktens värde. ^^ 07/03
Skicka en rättelse