Snart slopar The Elder Scrolls Online månadsavgiften och öppnar istället en in game-butik där vi kan köpa potions, mounts och estetiska prylar för riktiga pengar. Närmare bestämt är det den 17 mars som förändringen träffar det uppkopplade Tamriel, och inför den händelsen så har #Zenimax Online Studios tryckt in en rekordstor patch i spelet.

20 GB tung är uppdateringen som bland annat förändrar själva gameplay-mekaniken i grunden. Det nya justice-systemet finns också med i materialet, vilket innebär att du kan spela som tjuv eller mördare – eller hjälpa lagens långa arm genom att dräpa syndarna.

Sinnesjukt långa patch notes går att läsa på det officiella forumet.

PvP kommer inte att förändras, de kan endast råna och döda NPCs. Men du kan välja att ingripa. Tugga vidare på ditt bildäck du. 10/03 Ajdå :/ Vi får la se hur jag gör då. 09/03 Sorry, men det är fortfarande ett iPad-spel i kvalitet... Hoppa det. 09/03 http://s12.postimg.org/qjz4qq6vh/elderscrolls.jpg Om ni bortser från att jag av någon anledning har låg speed idag..så ser ni att det blir rätt mycket plats på hdn när när installerar spelet från grunden. Vet dock inte vad det kommer sluta på. Kan mycke... 09/03 precis så är det. Annars kunde de lika gärna behållit sin subscription :) 09/03 Om det inte är valfritt att köpa saker (alltså, inget krav för att kunna fortsätta spela, typ), så har jag absolut inga problem med att man måste köpa det för en engångs-summa. 08/03 Det är mer cosmetic du köper snarare än uber items. Sen är det mounts (annorlunda än de du köper inne i spelet då) och experience boosts. Inget av dessa sakerna är ett måste - men vill man ha dom så tja..köp dom ;) Att sen man köper själva spelet spelar... 08/03 "Det nya justice-systemet finns också med i materialet, vilket innebär att du kan spela som tjuv eller mördare" Vad "kul".... Det som kommer ske är att man som nybörjare kommer bli rånad och dödad av någon skillad sadist, bara för han tycker det är roli... 08/03 "bredband" 08/03 Om du inte redan har läst det, så kostar det att köpa saker till ens karaktär, medan spelet kostar för att kunna spela det över huvud taget. Förhoppningsvis har man två val: kunna köpa sakerna till ens karaktär, för att få dem snabbare, eller att man... 08/03
Skicka en rättelse