Det är aldrig kul att komma tvåa men andrapristagaren i 2005 års upplaga av Make Something Unreal, som vanns av #Red Orchestra, är nog ganska nöjda ändå. #Codemasters tyckte nämligen att deras ångpunkdoftande actionspel #Damnation såg intressant ut och beslöt sig för att ta modden till spelhyllorna. Titeln ska släppas nu i vinter men de fem första skärmdumparna ser allt annat än kyliga ut. Däremot skulle den kvinnliga karaktären frysa i vårt kalla klimat, att rendera ordentliga kläder är måhända en saknad funktion i Unreal Engine.

Storyn utspelar sig i en alternativ vändning på det amerikanska inbördeskriget och det är upp till spelaren att stoppa en mäktig vapenhandlare. Kriget når Xbox 360, Playstation 3 och pc.

Behöver inte vara pk för att tycka att kläddesignen på kvinnliga karaktärer ofta är förbannat tråkig och ensidig där det allt som oftast är så lite kläder så möjligt. Ser både sexigare och passar oftast bättre in med lite vettiga kläder som må vara lite... 09/03 När samhällsnormerna "bestämmer" att det är snyggt att killar är lättkläda så kommer detta även återspeglas i den media vi skapar. Jisses vad folk gnäller. 08/03 Varför skulle en actionbrud kränga på sig sådana där kläder istället för en ordentlig skyddsdräkt? Om det nu är rörelsefrihet som är målet finns det väl bättre alternativ där också. Verkar bara dumt enligt mig. Tror att en sådan dräkt som killen bär är... 08/03 :up::up::up: 08/03 "rendera ordentliga kläder är måhända en saknad funktion i Unreal Engine" Gu va fyndigt.. ansträngde du dig för att hitta på det? :P 08/03 Det handlar väl egentligen inte om hur förtrycket är presenterat (riktiga foton/digitala pixlar/skriven text etc) utan att det är presenterat i var och varannat spel. Det är så vanligt i dag att fler och fler argumenterar för förtrycket eftersom det är... 08/03 Orka "ångpunk"... inga svenska steamheads säger ångpunk, jag är en av dem, så jag vet :P Arvid, det är ju inte pixlarna i sig som är "upphetsande", utan det som pixlarna ska representera. 08/03 Ännu en gång ska FZ's skribenter vara så fruktansvärt PK, vad spelar det för roll om kvinnliga avatarer/karaktärer är lättklädda, blir man störd av det som spelare? Det är värre att det finns personer som finner det upphetsande, snälla, det är bara pixl... 07/03 Suck vad trött man blir på FZ's klagande på kvinnors lättklädhet och att det är förnedring av kvinnan... Det är ett dataspel, pixlar, vad gnäller ni om. Man skjuter personer i spel och då är det inte på något sätt allvarligt. Men kvinnor där man ser nav... 07/03 "Däremot skulle den kvinnliga karaktären frysa i vårt kalla klimat, att rendera ordentliga kläder..." Haha, humor. :P Skönt skriven nyhet. 07/03
Skicka en rättelse