#Nintendos brittiska sajt har i dagarna publicerat en artikel där #Mario Kart Wiis onlineläge får sig en rejäl genomgång och det är inte enbart positivt. Bland de mest glädjande nyheterna hittar vi möjligheten att spela online med tillsammans med en vän på samma konsol samt att du kan välja om du vill tävla mot personer nära din hemtrakt eller om hela världen är din arena. Konsoltillverkarens initiativ till att anordna officiella tävlingar är också något som höjer pulsen ett snäpp eller två.

Enligt artikeln kommer du även kunna installera "Mario Kart Channel" på din maskin vilket gör det möjligt att komma åt en rad funktioner utan att starta spelet. En av dessa är det omfattande rankingsystemet där du inte bara kan se hur du ligger till tidsmässigt utan även ladda ner dina motståndares spökförare så att du kan tävla mot dem och på så vis förbättra dina tider.

På minuskontot hittar vi en minst sagt fattig chattfunktion där du inte kommer kunna skriva fritt. Istället har du en samling fördefinierade meningar att välja på för att föra fram ditt budskap. Tyvärr återfinns även det ständiga gisslet med vännerkoderna som knappast underlättare onlineupplevelsen utan snarare får oss att längta efter smidigheten i Xbox Live.

Skicka en rättelse