Inget nytt äventyr för Drake och dig på bra länge.

Sony meddelade precis att Playstation 4-exklusiva Uncharted 4: A Thief's End inte släpps i år. Den nya given är våren 2016, berättar företaget i ett pressmeddelande.

Naughty Dogs Neil Druckman säger att förseningen beror på att man vill säkerställa att spelet når upp till teamets och fansens högt ställda förväntningar.

"Ni kommer att få se att det är väntan värt när vi avslöjar mer om Uncharted 4 under året," säger Druckman. "Teamet på Naughty Dog kommer att grotta ner sig i spelet under 2015 för att se till att Nathans berättelse får det avslut den förtjänar. Våren 2016 kommer ni och Nathan att få en riktigt häftig åktur."

Druckman talar vidare om att de behöver några månader extra till utvecklingen, så vi kan sluta oss till att spelet hur som helst inte hade dykt upp innan årets julhandel.

Hoppas de minskar på de meningslösa skjutsekvenserna med typ 80%. Spelar hellre kortare tid bara jag slipper den skiten. 12/03 Den här säger allt: http://youtu.be/iXYmFqEkCGQ 12/03 Okey med det spelet som exempel så förstår jag lite bättre hur du menar, ja det vore inte alltför illa :) 12/03 Jag tyckte det såg riktigt nice ut! Kändes som dom tagit de sömlösa övergångarna mellan förbestämda animationer och självstyrning ännu längre nu. Men smak är smak! 12/03 Nu menade jag inte öppen som på samma sätt som Skyrim eller GTA. Men mer öppet. Det är fortfarande lite för linjärt enligt mig. Fortfarande en mycket bra spelserie, men den skulle må bra av en lite öppnare värld. Ungefär ja. Kanske en design ungefär som... 12/03 Det de visade i gameplaytrailern var grått (grönt) och tråkigt. Kan hända att det var många polygoner och bra flyt men designen var skit och animationerna tillgjorda. Många scener i Uncharted 2 var mycket mer imponerande än detta. 12/03 Längtar tills remastered 1-3 kommer till PS4. I princip det enda jag saknar efter att jag sålde mitt PS3. 12/03 uncharted ska inte vara öppen värld, lagomt öppna nivåer istället :) 11/03 Alla spel lämpar sig inte för öppna. Har svårt att se hur ett open world uncharted skulle göra spelet bättre? Tidigare delar är suveräna och skulle inte vilja ändra hur öppet det är. 11/03 När det gäller Uncharted serien så kan Naughty dog ta den tid dom behöver! Bättre en slipad diamant än en bit kol som bara smutsar ner... 11/03
Skicka en rättelse