Utvecklarna bloggar om något som får vårt nackhår att resa sig.

I en statusrapport på Bohemias blogg kan vi läsa att man experimenterar med något riktigt ruggigt till DayZ: zombiehorder. Alla som någonsin mött en zombie vet att läskighetsgraden fördubblas med varje zombie som läggs till ekvationen. Det här får oss därför att fasa, innan vi ens mött en hord själva.

I en kort video visar man upp den nya AI:n som ska ligga till grund för hordens agerande (den är i ett väldigt tidigt stadie). The horror!

Jag skulle nog till och med vilja påstå att vi har DayZ att tacka för att utvecklarna vågar göra spel utmanande igen. 12/03 Panerad Groda, BI är inte en dålig studio, Arma spelen är rätt buggiga men trots bristerna är de riktigt roliga spel. Extremt bra support för moddar och fokuserar på realism. DayZ är en av de största händelserna som inträffat i gaming industrin de senas... 12/03 De är ingen skitstudio, tvärtom, men de utvecklar simulatorer, inte spel och DayZ är inte riktigt deras kopp thé. Jag minns att de först var tveksamma till projektet men framgången DayZ hade var alldeles för stor för att de skulle kunna neka Dean Hall... 12/03 Jasså? Vad är det du tänker på? 12/03 Haha... "it's just alpha!!" Att folk orkar? Ni förstår FORTFARANDE inte? BI är en jävla skitstudio. De fick stort kapital för Operation Flashpoint 15 år sedan av Codemasters, det är denna grundmotor de använder fortfarande och har använt i alla sina "sp... 12/03 Alla som köper halvfärdig skit bidrar till att det produceras mer halvfärdig skit...vilket i sin tur leder till att färre lockas av att försöka producera helt färdig skit. Sluta köp halvfärdig skit. OT: Fantastiskt med "hordes" i DayZ. Brilliant. 11/03 Är ju det som är halva grejen med Dayz ;). https://www.youtube.com/embed/K7hIeNPkvqQ 11/03 Du har verkligen inte koll för 5 öre 11/03 Frankie har spelat flera timmar och bara plockat ihop det bästa. Oftast händer det ingenting, man går bara runt och är rädd för att bli ihjälskjuten. 11/03 Jag köpte Dayz för drygt ett år sedan, och har sedan dess spenderat 300h i Chernarus och har långt ifrån tröttnat. Så "för mig" Har spelet varit långt ifrån ospelbart den mesta tiden. Ser fram emot alphans utveckling under året, för det är definitivt... 11/03
Skicka en rättelse