Stadsbyggaren #Cities: Skylines har bara funnits ute ett par dagar (vår recension kommer imorgon fredag!), men redan nu har det börjat trilla in intressanta moddar via Steam Workshop. I ett nytt Youtube-klipp får du tips om fem stycken som förändrar din spelupplevelse.

En av dem tillhandahåller ett film noir-filter som ändrar grafiken. För ett mer användbart verktyg kan du ladda hem Treebrush 3 x 3 som låter dig placera ut flera träd åt gången. Guldmedaljen hamnar hos en mod som ger oss extra utrymme på kartan utan att låsa upp det via gameplay. Se hur det fungerar nedan.

Om någon av de fem moddarna ovan inte faller dig i smaken så kanske du hellre vill vandra runt i din stad i förstapersonsvy? Det kan du i sådana fall göra med first-person camera-modden.

Inlägg innehållande personangrepp raderade. 24/03 Spelet kom ut i tisdagskväll, för att vara så pass nytt är utbudet gigantiskt på steam workshop. Men det finns bättre saker som han kunde ha valt än det där filtret 13/03 Seriöst... Film noir-filter – en av de sex bästa moddarna till det här spelet? Hoppas på lite mer innovation bland moddarna allteftersom spelet mognar. 12/03 Blir definitivt ett köp längre fram. :) 12/03 Värt att nämnas är även att achievements stängs av om man använder mods (såvitt jag vet). Har därför inte använt mods (blir väl på min andra stad kanske). Vet att det finns en mod som tar bort alla övergivna byggnader automatiskt också. 12/03 Blöja på nu. Spelet är bara en dag gammalt, det är relevant att nämna. FZ har varit lite dåliga att nämna en studio vid namn som nu är helt ansvariga för att ha vunnit alla våra hjärtan och återgett liv till stadsbyggandet. Eller i kort: FZ gör en egen... 12/03 Jag vill ha multiplayer för att lira med ett par polare. :( Jag ansåg aldrig att Multiplayer-biten av SimCity var ett problem - deras ursäkter var men inte självaste multiplayer. 12/03 Roligt spel.. Det värsta är att så fort det är moddbart börjar det ju klia i fingrarna. Gjorde en testmodell och det är relativt enkelt att få in dom i spelet. Så nu har man ju en massa ideer på byggnader man vill göra... 12/03 https://www.youtube.com/watch?v=gvE8Jx-ANNE&list=UUmCj-DNnvgMgbpPTmx6eX1w :) 12/03 Är vägarna verkligen så där framstående? Dom verkar ju vara gigantiska i jämförelse med byggnaderna på något sätt. Bra billigt spel iaf som kliar på den där byggarebob nerven. 12/03
Skicka en rättelse