Tidigare i år stod det klart att #Guild Wars 2 får en expansion. #Guild Wars 2: Heart of Thorns heter tillägget som bland annat bjuder på det nya Revenant-yrket, ett nytt Stronghold-spelläge för pvp och Guild Halls.

En annan nyhet är den nya WvW-kartan Desert Borderlands, där spelarna kan spöa varandra i storslagna strider. Under EGX Rezzed visade #Arenanet upp den dammiga konflikten i ett gameplay-klipp som ni kan se i efterhand nedanför.

Ja WvW behöver göras om, vilket är precis vad de håller på med till expansionen. Att säga att GW2 inte har bra PvP dock är lite knas då det har ett högst underhållande arena PvP läge där det finns gott om möjligheter för alla klasser att tävla 16/03 WvW i GW2 behöver, akut hjärtstartare, med adrenalininjektion direkt in i META venen. Hopplöst dåligt PvP MMO. Vi gjorde ett tappert försök jag och ett gäng polare. oerhört tråkigt. Det här ser grafiskt ut, men jag tror att sålänge inte kärnan i det ber... 16/03 Hela anledningen att jag/vi la ner GW2. Det gick inte att roama och hitta nog med roliga gruppfighter utan blev ett jävla flaskhalsande med zerger överallt. Letar ju konstant efter en ny DAoC-upplevelse med nog med plats att kuta runt och häva folk med... 16/03 Absolut! Fantastiska små saker! Du kan förstås hitta ett annat skin till pistolerna som inte ser ut som flintlåsvarianten om det förstör inlevelsen :P 16/03 Har de fortfarande semi-automatiska flintlåspistoler? 16/03 I början var GW2 väldigt fattigt tyckte jag på end game content. Men man lär sig eftersom att GW2 är inte som ett vanligt MMO där man lvlar upp till 80 och sen börjar äventyret. Äventyret finns där vid alla lvlar redan i stort sett. I end game om man... 16/03 Detta är en rätt vanlig reaktion, har ett par vänner som gjorde samma sak. Själv har jag alltid kommit tillbaka! GW2 gör saker rätt ordentligt annorlunda på gott och ont. Det gäller att hitta småsakerna i spelet som gör helheten kul istället för de enor... 15/03 Helt fantastiskt. Bästa mmo! 15/03 Jag levlade upp en Necromancer till max level men det kändes som att det inte fanns så mycket att göra i max level. Jag tycker guild wars 2 är bättre/roligare än wow i levling men i max level så är wow roligare. Får se när detta kommer ut om man loggar... 15/03 Hur är GW2 nuförtiden? Gillade det i början men blev lite trött efter en stund. 15/03
Skicka en rättelse