Många listar banorna som marinsoldat i Alien versus Predator-serien som det läskigaste de någonsin har spelat och även i #Aliens: Colonial Marines lär den blippande radaren skapa ångest. Nya uppgifter säger dock att #Gearbox Software gjort det möjligt att spela igenom det tillsammans med tre vänner och dessutom dynamiskt så att du slipper stå och vänta i mörkret medan kamraten tvättar bort missödet efter den förra överraskningsattacken.

Vidare berättar artikeln, som går att läsa i senaste numret av de officiella tidningarna för Xbox 360 och Playstation i England, att spelet utspelar sig strax efter den tredje filmen. Gruppen soldater som du tillhör har fått i uppdrag att hitta det skepp som Ripley och de andra flydde i. Klaustrofobiker får både bra och dåliga nyheter, uppdragen utspelar sig både inne- och utomhus men ibland kan du bli tvungen att försvara ett område under en längre tid. Vilket såklart innebär att stänga in sig genom att svetsa igen dörrar och ställa ut kulsprutetorn.

Spelet är planerat att släppas under årets andra hälft, så länge får vi nöja oss med de 17 första skärmdumparna.

Jaha, eftersom du har sett en i ljus och vet precis hur dom ser ut då? Det är ju ljuset som reflekteras i dess mörka hårda "skal(?)" 14/11 Hoppas att det är många facehumpers som lurar runt så att man kan pissa på sig lite:D 04/04 Haha, dom söp säkert ner nån tjej på företaget och tog lite bilder att ha som utgångspunkt :P 24/03 Slår vad om en femtiolapp att coop bara är till konsollerna, som alltid. 13/03 För mig innebär iaf ett bra sp ett scriptat sp iaf när det kommer till sådana här spel som är mer INF centrerade. Man får annars inte rätta stämmningen om man vill ha horror moment om de kan dyka upp helt random, resulterar i en action shooter only. För... 13/03 Sen beror det ju hur man tolkar svenskan också, första meningen har inget med andra att göra... Dom flydde visst i 2a filmen i sulacco och det utspelar sig efter 3e filmen... dvs efter ripley har dött på Fury så beger dom sig till sulacco för att (antag... 13/03 "...att spelet utspelar sig strax efter den tredje filmen. Gruppen soldater som du tillhör har fått i uppdrag att hitta det skepp som Ripley och de andra flydde i." Ripley flydde inte i något skepp efter tredje filmen, Hon dog som de flesta vet. Låter... 13/03 Gillar bilderna överlag. T.ex. http://www.fz.se/bilder/?id=60297 Däremot så är den här dålig: http://www.fz.se/bilder/?id=60303 Alldeles för ljusgrå alien. 13/03 Jag tror säkert det är kraftigt scriptat, det är just därför jag varken brytt mig om den serien eller andra Medal of Honor-liknande arkadshooters. Vad som är en bra SP-upplevelse är helt individuellt. För mig är det en dynamisk och autonom spelvärld run... 13/03 Cod4 är tex i princip helt scriptat och det är också det som krävs om man vill ha ett bra SP. 13/03
Skicka en rättelse