Danskar som donerar blod får det nya actionspelet som tack.

Det är inte ovanligt att det råder brist på blod inom sjukvården och genom åren har man testat olika morötter för att få folk att kavla upp ärmarna. Trisslotter, smörgås och välgörenhet är några som testats i Sverige men vad vi vet har donatorer aldrig fått ett spel som tack - en metod som nu testas i Danmark.

Genom kampanjen "Giv dit blod for Bloodborne" får alla registrerade blodgivare som donerar blod på måndag på ITU i Köpenhamn spelet #Bloodborne, som släpps först dagen efter, som kompensation. Deltagare är även med i utlottningen av ett specialdesignat Playstation 4.

Recensionen läser du lagom till släppet.

Får jag en ps4 för en njure då ? 19/03 Kom att tänka på artikeln där det stod om en maskin som drog blod ur ens kropp när man dör i ett spel. http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20141124/forlora-i-spel-bli-tappad-pa-blod Hade ju vart lite lustigt ifall det var just den maskinen de använde och... 19/03 Bloodborne släpps på onsdag, jag vet för jag har räknat ner dagarna sen låååång tid tillbaka. Lr släpps det på tisdag i danmark? 18/03 Har aldrig tagit emot en gåva från de gånger jag gett blod. Men om de erbjöd Bloodborne så hade jag nog inte kunnat säga nej. Det här är en extra bra pr grej för att det är för kort tid att bli registrerad blodgivare innan spelet släpps. Så bara de som... 18/03 En annan får bara biocheckar och andra attiraljer när man ger blod, men men det är ju trots inte gåvan som är det viktiga :) 18/03 i sverige ställs det upp några stationära "bussar" med några jämna mellan rum. Hoppas det inte blir som glassbilen. 18/03 Även om det du säger stämmer så finns där ett juridiskt kryphål i hur det formuleras. Ges det pengar i utbyte är det omöjligt att kalla det för någonting annat än en transaktion. Det här är inte riktigt samma sak eftersom sjukhuset inte köpt spelen för... 18/03 Jag gav blod ett par år tillbaka men fick sluta pga blodtrycksfall som varade nästan 1 1/2 timme vartenda gång. 18/03 Jätte Bra Ide! Tycket att det är en bra metod att övertala vissa att donera blod för andra som behöver det! Synd att jag inte kan och inte bor i Danmark däremot.. 18/03 dem har förmodligen kollat upp detta innan.. 18/03
Skicka en rättelse