#Carmageddon är en klassisk spelserie med rötterna i 90-talet, där vi sätter oss bakom ratten på dödliga fordon och mördar andra förare, fotgängare och djur för vårt eget höga nöjes skull. Det senaste tillskottet #Carmageddon: Reincarnation har funnits som early access-spel i ungefär ett år, men nu är det slutligen dags att trycka på gasen och köra ut på den fullständiga releasens motorväg.

Den 23 april släpps spelet i sin helhet. Det kommer innehålla en singleplayer-kampanj samt utmaningar för både den ensamma spelaren och multiplayer för upp till åtta personer. En färsk trailer hittar ni nedanför.

Tack till Viking22 för detta #nyhetstips!
Multiplayer delen har en ganska bra bit kvar att gå känns det som. Det var inte helt kasst men "Death Race" kändes lite tråkigt och tomt just nu. Roliga power-ups dock. 23/03 Det ser fult men kul ut. Ungefär som jag mindes Carmageddon! ;) 20/03 Blir ju glad när jag ser de gamla banorna från ettan. Även om det ser ut som ett spel för handenheter så tror och hoppas jag att det här blir som orginalet - beroendeframkallande kul :) 19/03 Hoppas man fortfarande inte kan ta en kurva i 50 km/h så den rätta känslan infinner sig ;) 19/03 Carmageddon 2 fortfarande bästa spelet i serien. Minns att jag var 6 år när det kom och spelade det trots 18 års gräns. :D 19/03 Ser mer ut som surgeon simulator. 19/03 Finns vissa moment jag glimtar tillbaka på när man ser videon.. kan vara ett kul kvällsnöje att spela denna HD remake liksom TTDLX, AoE HD och Homeworld HD.. billiga koncept att göra om gamla diamanter.. men kanske är kul för vissa! Jag hoppas som sagt... 19/03 Jag hoppas då verkligen att de har optimerat spelet tills dess, för jag får 5-15 FPS med allt på allra lägsta, medan jag får runt 40-55 FPS i Crysis 3 med allt på allra högsta. 19/03 Holy moly vilken video alltså. HAhahha :) bästa spelvideon hittills. Vilka minnen sen också :) 19/03 “Ladies and gentlemen, start your engines! Members of the public, you have ONE minute to reach minimum safe distance!” Introt till första Carmageddon ger mig fortfarande gåshud Jag och farsan brukade lira carmageddon mot varandra hemma när jag var mindr... 19/03
Skicka en rättelse