Det lastgamla spelet har aldrig varit snyggare

Från den pågående Eve-fanfesten har det hittills släppts en makalöst snygg trailerEve: Valkyrie, och nu meddelas även att Eve Online kommer att få en grafisk uppdatering.

Det är högupplösta texturer som är på inrullning, någon gång under året. CCP planerar att låta spelklienten prioritera den data som en spelare faktiskt kommer att se, snarare än att tvinga på oss en fet nedladdning av all ny grafik. Nya assets och texturer kommer alltså laddas ner när de upptäcks i spelet.

Två bilder på skepp med de nya texturerna släpptes i samband med uttalandet, och dessa kan ni se nedan. Gilla?

Det absolut svåraste MMO, och har en riktigt hög tröskel för att komma igång. Jag tycker den här bilden sammanfattar det rikitig bra: https://dementiagaming.files.wordpress.com/2010/08/learning_curve_of_eve.jpg Men det finnså andra sidan inget annat spe... 22/03 Riktigt nice! Det tar ett par försök att komma in i det här spelet men det är väl värt det! 21/03 bästa dom har gjort va att ta bort begränsningen i skillkön 20/03 De har ju förenklat spelet rätt mkt under åren med, när jag började lira var det betydligt fler skills som behövdes för att göra några större framsteg. Detta förenklades rätt rejält för ett par år sedan så att man inte behöver spendera tid på learningsk... 20/03 Apocen ser riktigt snygg ut :) 20/03 EVE är skitsvårt utan lite stöd, känt som ett av de svåraste spelen, förmodligen the #1 shithard MMO in the world. Själv gick jag med i en svensk corporation dag 1 och fick bra stöd och hjälp med recept och liknande. Några månader senare satt jag med... 20/03 EVE-uni har en lång ansökningsprocess där man väntas visa förståelse för deras regler mm. Rekommenderar dem inte. 20/03 Jag misstänker att detta är i huvudsak för att EVE: Valkyrie är i behov av mer högupplösta skepp. Att EVE: Online ser bättre ut som resultat är väl bara en bonus. 20/03 Exakt samma för mig..Jag har nog haft 3 en-månads sub och tröttnat varje gång..Jättesvårt att komma in i för mig. 20/03 Gå med i någon corp för nybörjare. Eve univeristy är nog ett bra val. Har dock aldrig var medlem själv. http://www.eveuniversity.org/ 20/03
Skicka en rättelse