#Turbine Entertainment, som har utvecklat #The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar avslöjade tidigare idag att expansionen, som får den lika långa titeln #The Lord of the Rings Online: The Mines of Moria, förhoppningsvis kommer att släppas innan årsskiftet. Expansionen till det omtyckta spelet är bara den första av flera planerade årliga tillskott till serien.

Expansionen kommer att innehålla flera nyheter. Bland annat utökas antalet levels från 50 till 60 och två nya klasser tillkommer. De nya klasserna är Warden och Runekeeper. Andra nyheter är att att AI:n kommer att vara mer anpassad till omgivningarna och att item-systemet har fått sig en uppdatering. Det senare innebär mer specifikt att dina vapen, sköldar och rustningar kommer att utvecklas i takt med din karaktär på ett naturligare sätt.

För dig som är ivrig finns det redan nu en chans att genom den officiella hemsidan låsa upp en mängd saker till din karaktär. Allt som krävs är att du klarar ett par minispel.

Stämmer, och det blir intressant att se om andra större projekt lyckas komma i närheten av samma gameplay. T.e.x WAR och AoC. Lotro och andra spel tilltalar nog många för att de är väldigt intresserade av spelvärlden. T.ex. så tänker jag prova kommande... 15/03 Jo, WoW har nått för alla, även om en "vanlig" casual gamer såklart aldrig kommer spela i höglevel instanserna te.x så kan de fixa halvhyffsad utrustning genom te.x Battleground. Tror battlegroundsen har hjälpt spelet mycket. Ruggigt välgjord del av spe... 15/03 Jag tror WoW slog så stort för att de lyckades få många andra än tidigare mmo-spelare att börja spela. Andra MMO är ofta sega och tilltalar bara en viss grupp gamers. En "vanlig gamer" skulle aldrig orka med att spela t.ex. L2 utan tröttna efter nån vec... 15/03 Moria är verkligen perfekt som Dungeon Crawlerställe :D 15/03 Ah värsta soft! Tack conthox! 15/03 Smaken är som baken. Intressant att se hur det går när de sätter upp asiatiska och ryska servrar. 15/03 Inte direkt. Dom gjorde ett skitbra spel helt enkelt, svårare än så är det inte :P LOTRO har en bra bit kvar innan det når upp till vad WoW är (eller "var" för min del, spelar det inte längre).. 15/03 Det är lite sjukt vilken dominans WoW har. Blizzards ledning på väg till jobbet: http://krijnen.com/pics/Ferrari_Perugia.jpg 15/03 mjo, men vad som oroar mig mest är att Runescape har så många spelare xD. Kan visserligen ha att göra med att spelet är gratis, javabaserat och enkelt att lära sig.. Heck, till och med jag har varit über i Runescape en gång i tiden :D 15/03 säger en sak...age of conan punkt 15/03
Skicka en rättelse