Ni som inte kan få nog av Kratos och hans blodiga upptåg kan stilla begären i sommar. Då släpps det fem år gamla #God of War III i ny utgåva till Playstation 4. 1080p och 60 fps är det som gäller, vilket fungerade utmärkt för att knuffa #The Last of Us i rätt riktning när det spelet fick en PS4-remake.

Vill du veta mer finns det information och bilder i Playstation-bloggen. Ett filmklipp från spelet ser ni nedan, och får mytologiska strider och gigantiska gudar det att rycka i köpnerven så är släppdatumet satt till den 17 juli.

Det gör den visst. Du måste se på motiven bakom ett köp, många köper inte en ny bil för att den gamla är oanvändbar. De köper en ny bil för att de vill ha en bättre upplevelse med X antal nya och fräscha lösningar. På samma sätt förhåller det sig med... 25/03 Absolut. Och jämförelsen håller fortfarande inte. 24/03 Nyversioner av spel kräver satsad tid, pengar och andra resurser precis som en nyproducerad bil. Det är inte välgörenhet företagen sysslar med och det finns äldre versioner att köpa för billig peng om så önskas. Även om mjukvara i sig självt kan kopiera... 23/03 Har Mjauv efterfrågat bättre kvalitet på God of War? Gamla bilar slits och går sönder. Det gör inte spel. Nya, effektivare bilar behövs för att få ner utsläpp o s v. Du gjorde en jämförelse som inte håller. 23/03 Hade jag haft PS4 hade jag köpt detta direkt. GoW är en sådan grym spelserie. 23/03 Precis, varför släppa GTA 5 till PC t.ex när det redan fanns till PS3. Sämst. 22/03 Det finns ingenting som tvingar oss att köpa det. Jag tycker att det är bra att folk som inte har äldre konsoler kan få chansen att spela klassiker. Jag hade t.ex. aldrig spelat God of War 1 & 2 om de inte släppts igen till PS3. 22/03 Alright. Jag håller inte med alls. Men visst. 22/03 Jag anser kort att de som redan köpt dem på VHS borde få nyreleasen på Bluray till kraftigt reducerat pris eftersom du redan köpt det en gång. 22/03 Jag måste väl få tycka till om utvecklingen? Jag gillar dock remastring av lite äldre spel men det här är bara trött upprepning. Då kan jag lika gärna sitt med ps3, större betydelse har inte nya texturer för mig. MJÖLKNING. 22/03
Skicka en rättelse