Nästa månad börjar vår resa genom Blackrock Mountain i #Hearthstone. Äventyret #Hearthstone: Blackrock Mountain låter oss spöa bossar och låsa upp 31 nya kort, och tre av dem ser ni här nedanför.

Mages som gillar att använda många spells stärks ytterligare med Flamewaker, medan warlocks kan ta greppet om spelplanen med en Imp Gang Boss. Många kommer säkert reta sig på kortet Core Rager, som av allt att döma ser ut att ge bespottade Face Hunters ytterligare vapen i arsenalen. Passande namn på besten, med andra ord.

Faceless är ett av mina favoritkort överlag, men jag tycker den är nästintill ospelbar just nu. Jag hoppas att metan blir mindre aggressiv när Blackrock kommer så att lite slöare kort som faceless eller ysera blir bättre igen. 22/03 Redan förbeställt! :D Hoppas det blir awesome! 22/03 Faceless är ett kul kort, jag tror jag ska försöka hitta plats för honom/henne i min control priest-lek. 22/03 Det sköna är att det inte KAN finnas fler än två Big Game Hunter, Hex, Polymorph, Shadow Word: Death eller allt vad de heter. Så har man sex-sju dyra (6 eller mer) bestar i uppställningen kan man om man lyckas bra få motståndaren att spela ut de där för... 21/03 Sånt här händer knappt längre eftersom korten knappt används idag, men jag minns att jag har vunnit en hel del matcher på att motståndaren spelat Deathwing, och jag använde faceless manipulator på den och dödade den direkt efter med antingen big game... 21/03 Ja, i vissa situationer är den verkligen hemsk att möta, men har du en bra counter (typ Nesingwary eller dylikt) och ett par minions på handen är han körd sen. :) 21/03 Jag spelade nyss en match med jägaren där jag var mycket nära att vinna och hade en stor arme. Men ett kort jag inte sett förut dök upp, en Deatwing! Hemskt stark drake med 12/12 som slog ut alla kort! 21/03 Jag har faktiskt fått mer hat när jag spelat min ramp druid! Jag tenderar att acceptera dessa eftersom 10% av gångerna är det en spelare som genuint vill prata konstruktivt om match-uppen, resten av gångerna är det jätteskoj att se hur mycket mer arga... 21/03 Jag har gjort samma resa! Och om någon annan går i samma tankar: tänk på att ALDRIG acceptera friend request efter att du vinner som facehunter. :O 21/03 Ja, face hunter är en hunter med nästan bara charge eller deathrattle creatures. De är inte gjorda för att tradea, utan attackerar face istället för att rusha ner motståndaren snabbt. 21/03
Skicka en rättelse