#Blood Bowl baseras på ett brädspel och är en våldsam kombination av amerikansk fotboll och fantasy. I den andra upplagan finns det inte mindre än åtta spelbara raser: humans, orcs, dwarfs, skaven, dark elves, chaos, bretonnia och high elves. Två av dem kan ni se i den stökiga gameplay-premiären nedan.

För mer information om #Blood Bowl 2 rekommenderas den officiella hemsidan som nyligen uppdaterats. Där går det att lära sig mer om spelets nyheter, singleplayer-kampanjen, multiplayer och mycket mer.

För vissa av oss gillar grafik som fan, har sjuk otur med tärningar men RNG'n i den digitala varianten låter oss kunna spela utan turnover på första tärningsrullningen i VARENDA JÄVLA TURN. Samt familjeliv, finns fan inte tid för brädspelsvarianten läng... 22/03 Låter som du tycker att du är berättigad till att uttrycka dina åsikter i form av passiv-aggressivt gnällande. Det är du inte. Om ett multiplayerspel saknar grundläggande funktionalitet så är jag, som konsument, fullt berättigad att klaga på bristerna... 22/03 Rätt säker på att de hade en snubbe som sa att matcherna kommer att hostas på deras datorer istället för att en av klienterna gör det vilket i sin tur leder till att matcher kan återupptas. Ser fram emot detta men tror inte folk kommer vilja spela det... 22/03 Sluta spela det då och kör fumbbl istället. Blood bowl är en liten nischtitel och det är kostnader för allt när det gäller utveckling. Låter som du tycker att du är berättigad en massa saker du inte är. 22/03 Kommer inte röra det här innan det börjar bli komplett - dvs alla raser och starplayers. Tror BB2 kommer floppa hårt tills de får ordning på det 22/03 NAJS! Ser riktigt bra ut. Hoppas nätkoden är fixad. 22/03 Cyanide har fortfarande inte svarat på ifall de kommer låta multiplayermatcher återupptas efter avbrott. För det kunde man inte i ettan. Cyanide kunde inte implementera en "återuppta match" funktion i något som i grunden är ett brädspel. De vet alla pjä... 22/03 Okej då får jag upplysa er. Det är en spelbar ras i Bloodbowl och har alltid varit. Det har tyvärr varit generellt bortglömda hos games workshop och negligerade i många år. För något år sedan släppte dock Forgeworld boken "Tamurkhan" med uppdaterade reg... 21/03 Vet ej hur det är med Blood Bowl, men även om Chaos Dwarves inte har någon armé som är uppdaterad så finns de kvar som ras i loren. Allierade med Chaos. 21/03 nu har jag inte så stor koll på fantasy universumet men jag är ganska säker på att dom gick samma öde till mötes som squats, fast jag tror nog inte att lizardmen åt upp chaos dwarfs iofs ... 21/03
Skicka en rättelse