Kommer Rovdjuret till Mortal Kombat X? Den frågan ställde vi oss förra månaden, och ryktet har visat sig stämma: den science fiction-osande besten kommer ge sig på Lui Kang, Johnny Cage och alla de andra slagskämparna i spelet som släpps i april.

Detta förutsatt att du langar fram runt 30 dollar för Kombat Pack (season pass). Utöver Predator får du då tillgång till tre andra karaktärer: Tanya, Tremor och den gamla galningen Jason Voorhees. En första glimt av dem får vi i klippet nedanför.

Ändå problemet jag ser med karaktärer som Jason Voorhees och även Predator är att det svårt att föreställa sig dom göra en roundhouse kick. Annars passar de perfa till denna typen av våld om man nu säger så. Hade gärna sett dom designa såna här typer... 23/03 Predator är king! Jag vill se mer med Predator, spel, filmer, tv-serier! och Aliens.... Gillade faktiskt Alien vs predator filmerna :D 23/03 Predator är väl ingen serie man ska analysera allt för mycket. Det är en ren actionfilm så luta er tillbaka njut av färden! =) Ang spelet så tycker jag Mortal Kombat verkligen utvecklats till den mest intressanta fightingserien idag. Den följer med utve... 23/03 Iofs nu när du säger det så utspelar det sig några år efter 1an så det blir nog som du säger 1.5 haha. Ah fan hollywood ska ställa till skiten. Men ok, är det någon ny info på Predators ... va det nu blir hollywood ? 23/03 Givet köp on day 1. Jag är ett Jason Voorhees superfan :D 23/03 Predators utspelar sig efter 1an. Man skulle kunna säga att Predators är 2an till Predator då regissören ville inte att Predator 2 skulle vara direkt uppföljaren. Men som de alltid gör så bryr de sig aldrig om konturlighet. Predator utspelar sig 1987... 23/03 Nej : ) Du tänker på Rovdjuret 1 + 2 : ) Jag tänker på Predators : ) Nya versionen av Rovdjuret överhuvudtaget : ) 22/03 "Ang liret, kommer det bara på konsol?" ;) 22/03 Jävla konstigt klädval på Tanya. 22/03 Du menar 3an? Det finns en 1a och 2a redan. Det är något kioskmongo i Hollywood som kommit på trenden att bara kalla uppföljare för orginal titeln 22/03
Skicka en rättelse