Nytt nedladdningsbart material är på väg till det realistiska krigsspelet #Arma III. #Arma III: Marksmen DLC heter materialet som släpps den 8 april, kostar 13 euro och vidareutvecklar stridsupplevelsen ur infanteriperspektivet. Nya vapen, tillbehör och utrustning är att vänta för den som betalar, men även de som vägrar öppna plånboken har saker att se fram emot.

Parallellt med att materialet släpps så lanseras även en uppdatering som förändrar delar av spelet. Bland annat vankas det ett nytt multiplayer-läge, träningsbanor, ett showcase scenario och förbättringar i vapenhantering och ljud.

Gör en militär framryckning till den officiella hemsidan för att lära dig allt om den matiga uppdateringen.

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
Otroligt besviken på att ungdomens förfall nu också nått våra dagliga veckotidningar! Vet hut! 23/03 Grammatiken. Väll är en böjningsform av välla. Viste är en boplats där man vistas periodvis t.ex. samernas boplatser. 23/03 Känns som dom skulle lägga mer fokus på att uppdatera den gamla motorn istället 22/03 https://www.bistudio.com/assets/legacy/images/stories/arma3/roadmap_2015.png "Expansion Plan Pencilled in for late 2015 (and with a lot of work ahead of us!) we're not quite ready to reveal too many precise details about the Arma 3 Expansion. We're at... 22/03 Okej jag tar ett steg tillbaks på det! Men att kalla det BIS gör med Arma3 för att "mjölka" är bara löjligt. Jag vet få utvecklare som stödjer sina spel så länge som BIS gjort med Arma spelen. 22/03 Kan vara så att han syftar på Arma 3 DayZ Epoch:mod som just nu är det DayZ som har snabbast och mest effektiv utveckling av alla DayZ-varianter som finns ute (inklusive den halvt döda Earlie accessen Stand Alone). Något som gör det extra hype:at just... 22/03 Det kommer en del bipods har jag sett, bipods utan funktion? 22/03 DayZ är i och för sig fristående och har inget med Arma3 att göra men tack för visat intresse... 22/03 Fast dlc i Arma III har ju faktiskt släppts på ett riktigt bra sätt, du kan fortfarande använda helikoptrar och gokartsen i multiplayer utan att äga de dlc:en så det är ju delvis gratis sen att dom släpper en uppdatering som förändrar ljuden på vissa... 22/03 Det gäller att mjölka ARMA innan DayZ-hypen avtar. :lol: 22/03
Skicka en rättelse