Läsare som är bekanta med #Capcoms arkadpangare 1942 torde ha all anledning att dra på smilbanden då företaget meddelar att den 24 år gamla klassikern är föremål för en nyutgåva. Någon gång under sommaren är det tänkt att #1942: Joint Strike - som spelet heter - skall lanseras via Xbox Live Arcade och Playstation Network.

I likhet med sin föregångare avhandlar Joint Strike luftstrider mot hundratals japanska flygplansformationer över Stilla Havet - den här gången [[rendera | renderat]] helt i 3D. Frånsett spelets typiska [[cooperative]]-läge skall även soundtracket göra comeback under #Metal Gear-kompisitören Norihiko Hibinos överseende. FZ har vid sidan om de 18 första skärmdumparna även lagt beslag på det första filmklippet vars innehåll torde ge en vink om vad som väntar vid nylanseringen.

[v=1842]

hahah ja detta kommer man ihåg. kommer nog köpa det vi PSN när det släpps :) 17/03 Det handlar inte om att kvaliteten på spelen, självklart är väldigt många av remakesen riktigt bra spel. Men jag tycker de gör att helt nya spel hamnar i skymundan. Alla, inklusive oss på FZ, skriver betydligt mer om remakes av Street Fighter, Rez, Cast... 16/03 Kanske är så att det faktiskt finns mycket att hämta i remakesen vad gäller spelkänsla, något som inte är så vanligt i nya spel nuförtiden :) Wings of fury någon? ;) 16/03 Antagligen skulle det vara omöjligt att göra ett liknande spel för retail. Vet inte hur bra det går för spel på Live men antar att det finns en marknad för att tjäna pengar i mindre omfattning, och kanske kan det också vara ett bra sätt att synas. 16/03 Kärlek eller inte, 80 spänn eller vad de kostar är sjukt mycket pengar för såna gamlingar. Spel har korta bäst före-datum. Köpte nyligen Worms till 360:n för en knapp hundring, spelet visar sig vara en lättvariant av det sju år gamla Worms World Party.... 16/03 Lär nog också komma - men ett spel som Dead Rising kräver betydligt mer jobb än ett shootem up som 1942. Kanske bara ett sätt att tjäna lite pengar mellan de stora titlarna? 16/03 Fuck yeah! 16/03 :P det var ju lite kul, alla gamla nes spel verkar användas på nytt. längtar till bionic commando rearmed 16/03 Inget fel med lite klassiska shoot'em up spel i live arkad-utgåva. Hade dock hellre sett "Capcom aviserar Dead Rising uppföljare". 15/03 Bara det är hyggligt billigt (tänker mig ca £5) så är det ett definitivt köp :) 15/03
Skicka en rättelse