Efter kontroverser och förseningar ser det äntligen ut som att vi snart får spela den andra och avslutande delen av äventyrsmaestron Tim Schafers Broken Age.

Double Fine meddelar på spelets blogg att de nu är nöjda med spelet och har skickat iväg en kod för godkännande och slutgiltigt testande. Om den går igenom kommer den att vara versionen ni får lägga vantarna på. Processen kommer att ta ungefär en vecka, varpå vi kanske får se ett releaserdatum.

Del 1 av Broken Age fick ett lysande mottagande, inte minst här på FZ. Det blir mycket spännande att se hur Double Fine lyckas knyta ihop säcken. Recension kommer så snart vi får en kod.

Det finns inga GamerGate representanter, det finns möjligtvis sympatisörer med många följare (såsom Total Biscuit) men deras åsikter och yttranden är bara just det, personliga åsikter och yttringar; och representerar inte GamerGate som helhet. Ska vi... 24/03 Okej troll. 24/03 Så länge gamergate-representanter fortsätter att förneka detta bör de fråntas sin yttrandefrihet. 24/03 Fast det där är rent skitsnack. 24/03 när representanter för rörelsen öppet hotar om våldtäkt och mord, och den enda responsen från gamergate-leden är att "nåt måste de ha gjort för att få den reaktionen" så är man en hatrörelse. det är väl det enda som är relevant? jag har fått det spel... 24/03 Du verkar vara en vettig person men jag tycker du avfärdar saker lite väl enkelt, gamergate är ingen hatrörelse, har aldrig varit det, kommer aldrig att bli det, det är en falsk bild som media valt att måla upp; "clickbait" som det brukar kallas, sannin... 24/03 Det är rätt tongue-in-cheek när dom rapporterar sina kopplingar i artiklar och så vidare, ett gott skratt, ta inte det på så dödligt allvar. Folk kände till och diskuterade problemen som pekades ut innan gamergate, gamergate gjorde sin entre väldigt des... 24/03 Har ögon-migrän för tillfället så jag kan inte svara speciellt utförligt men här har du en länk: http://wiki.gamergate.me/index.php?title=Corruption Jag garanterar inte innehållet då jag inte kan dubbelkolla vad det står; eller kan kan jag det är bara... 23/03 Hur menar du med 'nepotism inom indiescenen'? Får inte ihop det där riktigt. Indiescenen är ju oberoende - independent. Och hur har han betett sig? 23/03 Grejen med GamerGate som grupp är att dom inte ställer sig bakom påstående utan någon form av bevis som pekar på att det skulle vara fallet, vissa har försökt hijacka gruppen med halvlögner förut så folk är extra skeptiska till påståenden nu för tiden,... 23/03
Skicka en rättelse