Förra veckan släppte #Nintendo bomben att de ger sig in på mobilmarknaden med sina välkända varumärken och samtidigt valde de att avslöja arbetet med deras nästa konsol NX (arbetsnamn). Nu har högsta chefen, Satoru Iwata yppat lite mer om vad vi kan förvänta oss av NX.

However, if you only expand upon existing hardware, it's dull. In some shape or form, we're always thinking about how we want to surprise players as well as our desire to change each person's video gaming life.

Det är på den japanska spelsidan Nikkei Satoru Iwata, i en intervju, tar bladet från munnen och yppar några väl valda ord om vad vi kan förvänta oss av NX. Vi får hoppas att de ser till att ha tredjepartsutvecklarna på sin sida.

#Nintendo är kända att gå sin alldeles egna väg och med exempelvis Wii lyckades de oerhört bra. Ett mindre bra exempel är senaste konsolen Wii U som fått se sig omsprungen både försäljningsmässigt och spelmässigt. Den senaste tiden har dock titlar som #Super Mario Kart 8 och #Super Smash Bros. for Wii U sett till att försäljningen hållt en habil nivå.

Håller med Neoweo helt, det jag läser är att bara din åsikt rätt och andras åsikter inte betyder nåt, snacka om en svart-vit världsbild, Neoweo har en bra poäng. 25/03 Fast, det är ju för att Nintendo kör sitt eget race som de är så underbara. 25/03 Fan konsolen är död innan den ens släppts. För fan Nintendo. Sluta ge oss vad ni tror vi vill ha istället för att lyssna på fansen på vad de faktiskt vill ha. 24/03 Nintendo NX borde minst ha en Pascal-GPU och få prestanda "10x mer än Maxwell" nästa år. Även om NX inte får det så skulle ändå en mid-range Pascal räcka långt och göra skillnad, om dessa nya siffror nu stämmer lite grann... Men, om jag känner Nintendo... 24/03 nej tack nintendo, ni förlorade mina pengar för alltid med ert pissstöd för wiiU =_= fortfarande inget aaa zelda spel ute, något som borde ha kommit första året 24/03 Jag tror att dom kommer slå ihop sin konsol och bärbara till en enhet. 1080p skärmar till mobiler är inte ovanliga nu, så en liten sak med 1080p skärm och HDMI-anslutning till TVn så man kan välja var och hur man vill spela. Dom har redan visat att dom... 24/03 Gammal skit med nytt klistermärke = revolutionerande Får väl se vad de hittar på denna gången :P 23/03 Känns som om Nintendo verkligen kan hitta på vad som helst. Ägt en Wii U sen dag 1 och inte varit missnöjd. Nu, såhär 1 och ett halvt år efter dess release är jag intresserad att köpa en PS4, då det äntligen börjar komma spel jag vill ha till den! Hoppa... 23/03 ooh, det var fyndigt :D "Wiirtualboy" 23/03 Nintendo GameCube 2! Få tillbaka tredjeparts spelen! Bra vanliga kontroller! Inget VR/3D. andra märkliga tillbehör. Sixteen by nine!!! SSHD 4tb 100/100mbit Bra "Nintendo-Shop" Få tillbaka alla ex Hardcore-Spelare! 23/03
Skicka en rättelse