Tycker du att #Dice var bättre innan de släppte #Battlefield 1942 och att #Sensible World of Soccer har bättre känsla än #Fifa 15? Då är du förmodligen en Amiga-fantast och även lite ut av en bakåtsträvare. Ingen fara på taket, vi har hittat dokumentären just för dig.

https://www.kickstarter.com/projects/1195082866/from-bedrooms-to-billions-the-amiga-years/widget/video.html

Projektet From Bedrooms to Billions: The Amiga Years! har just nu endast fem dagar kvar på Kickstarter och har dragit in 68 146 pund av 50 000 begärda. Du kan därför se fram emot att grotta ner dig i fakta rörande den fantastiska Amigan i början av nästa år.

Cannon Fodder! https://www.youtube.com/embed/KBkadqCX96o Hostages https://www.youtube.com/embed/D5u1vXX4w6Y North & South https://www.youtube.com/embed/mOsICPh4Nro Har så många roliga minnen från den tiden... 24/03 Får rysningar när jag ser klippen ovan. Tänk vad roligt man hade med Amigan. De dagarna och nätterna kommer aldrig åter. Favoritspel jag minns. Moonstone: Fasen va bra. Träskmonstret och jag var inte vänner. Project X: Skjut och uppgradera. Pirates Gold... 24/03 Om ändå min Amiga såg ut som på bilden. Nu är den kraftig gul i alá nikotin i plasten. 24/03 Åh, Rise of the dragon. Skulle det dyka upp en kickstarter på en spirituell uppföljare så skulle det vara risk att jag kom med på lyxfällan. 24/03 Commodores Amiga500 var nog den maskin som gjorde att många ens började bry sig om att göra spel. Jösses så många roliga timmar man hade men den här maskinen. Grym för sin tid. Mig veterligen fanns det inte något som ens var i närheten för pris/prestand... 24/03 Underbar maskin. Har en Amiga 1200 kvar hemma hos mina föräldrar. Verkligen synd att det gick åt pipan sen. Många minnen. Skrev min examensarbete i slutet av gymnasiet som var just "Amigans historia och framtid". För ett tag fanns det fortfarande lite... 24/03 Kommer aldrig att göra mig av med min Amiga 500! vart man ju grymt sugen på att lira Moonstone igen! Flames of freedom var ju oxå riktigt kul, Och Myth! :) Defender of the crown, osv! Helt klart den roligaste datorn på sin tid, Visst, Commendore C64 med... 24/03 Cadaver! https://youtu.be/VswPvqWozy4 Jösses vad tid jag la ner på det. Fullkomligen älskade det spelet. 24/03 <3 Amiga :D 24/03 Helvete vad kul man hade med Amigan! 24/03
Skicka en rättelse