Snart dags för laglig guldförsäljning i World of Warcraft - så mycket kommer det att kosta.

Inom några veckor sjösätts Patch 6.1.2 till #World of Warcraft och den stora nyheten är införandet av Tokens, Blizzards sätt att legalisera och kontrollera guldförsäljning i spelet. Genom att köpa dessa tokens för riktiga pengar, och sedan sälja dem för guld i spelet, kommer en ny sorts ekonomi att implementeras. Det fina i kråksången är att Tokens också kan bytas in mot en månads speltid så du kommer i princip att kunna gå förbi månadsavgiften.

Inledningsvis kommer dessa att kosta 20 dollar att införskaffa men priset i guld kommer att regleras baserat på tillgång och efterfrågan. Detta kan skilja sig mellan regioner så det priset har ännu inte offentliggjorts. På den illegala marknaden ger det i dagsläget cirka 30 000 guldpengar i spelet så det ska bli intressant att vad Blizzard sätter för pris.

Skillnaden är att Blizzard får $20 för varje token som köps.. det är run $7-8 över det normala månadspriset, så vare sig du får ditt guld billigare någon annan stans(du betalar månads avgift iaf) eller du köper token och säljer för guld och sedan en bil... 24/03 du får ju tänka såhär i början så kanske folk köper upp coins. när guldsidorna säljer guld billigare osv folk kan tjäna extremt mycket på det :) 24/03 Nej. Om efterfrågan ökar, men tillgången är fortfarande fast (eftersom priset i verkliga pengar inte förändras), så kommer ju de som erbjuder mest guld att få varan i fråga. Det gör att guldpriset för varan sakta men säkert stiger. 24/03 Exakt, du kan inte tjäna pengar du kan *spara* pengar skulle man kunna säga. 24/03 Minskar menar du väl? Ifall det går att få tag på billigare kan ju inte priset på dessa öka? 24/03 Fast då ökar ju efterfrågan vilket gör att priset (för att köpa en token i guld) sakta men säkert också ökar. Tror det reglerar sig ganska så bra. 24/03 det blizzard inte tänk på är att du kmr säkert kunna köpa kina guld billigare och fixa wow tid billigare ^^ 24/03 Det kan du inte! Du får 30 dagars speltid för en token. Det nya är att man kan köpa speltid för guld och köpa guld för riktiga pengar. 24/03 ne du kan köpa dessa token på ah för guld eller i seras marknad för riktiga pengar 24/03 jag fattar inte, hur kan jag tjäna riktiga $$ av att spela spelet? Kan jag sälja guld för $$? Det är väll inget nytt isf? 24/03
Skicka en rättelse