Men bara till två av tre plattformar.

Inquisition har fått sitt första DLC. Jaws of Hakkon (vilken titel – Hakkons Haka! Hakkons käkar!) är en singelspelarupplevelse som initialt är tillgänglig för XBOne- och PC-ägare.

I vanlig DLC-anda bjuds det på nya fiender, nya rustnignar och nya vapen. Och ett nytt område, Hakkon, där du kan äventyra. Men vem är Hakkon? Och vad har hans haka (eller käkar då, men haka låter bättre) att göra med saken?

Nä jag har inte gjort något med burken, alla andra (40st) spel fungerar utan problem (Även BF3 och Battlefield: Hardline, som också är Frostbite-spel). Något i Frostbiteversionen de har gör den känslig för Factory-klockade kort som mitt MSI GTX 660 (2GB... 26/03 Jag var lite sugen på att skaffa det. Loggade in på Origin. Såg att det kostade 149kr. Skrattade åt skämtet. Insåg att det inte var ett skämt. Grät istället över vart världen är på väg. 25/03 Behöver inte vara något sånt. En så enkel sak som SLI brukar skapa en hel del problem i många spel och andra saker som udda upplösning brukar skapa problem. Kör man ett enda kort och i 1080p upplösning är spelens stabilitet som bäst och man slipper ofta... 24/03 Kan man köpa DLC någon annanstans än på Origin? Brukar ju vara rätt dyrt där och 150kr för ett DLC låter lite saftigt faktiskt. Men har man inget val så får man nog punga ut med pengarna, tycker spelet är värt det. Bioware kan få några kronor till om... 24/03 DET ÄR UTE NU PÅ ORIGIN !!!! =) ursäkta caps bara exalterad 24/03 Som alltid beror nog stabiliteten på system till system, för själv hade jag få buggar men jag vet att andra hade desto fler. Mest stabilitet dock, i själva spelet var det mest småbuggar om man inte räknar det konsolldesignade tactical mode som en bugg... 24/03 I call you on that bullshit på 600 serien av gfx, själv lirade jag genom det på en 680 2 dagar efter det release, stötte på bara 2 buggar vilka jag fixade genom bara ladda om saven, mest troligt är det du som har gjort nått med din dator som ställer til... 24/03 Tack för svaret. Låter som om jag får ta och vänta ett tag på en samlingsutgåva när det mesta är fixat. 24/03 Jag har inte spelat spelet sedan februari för att det hela tiden krashade och frös, speciellt i situationer där jag inte hade kontroll (typ mellansekvenser). De har släppt 4 patchar (totalt 6) efter det men ingen av dem har fixat problemen med Geforce... 24/03 Men för i helv*te. Släpp skiten på ps4 samtidigt. Blir så jävla förbannad på sånt här. 24/03
Skicka en rättelse