Spelarna har tjatat och tjatat, enligt vissa sedan betaperioderna, på att Wraith-monstret i #Evolve är alldeles för starkt. Nu hör utvecklarna #Turtle Rock Studios bön och slår till den slemmiga besten med nerf-hammaren. Och det är en hyfsat rejäl smäll som väntar det teleporterande vidundret.

Överlag går det ut på att reducera burst-förmågorna så att hon blir enklare att spåra. Detta uppnås genom att warp-hastigheten minskar med 25%, supernova får minskad varaktighet med 50% och warp blast får hastigheten reducerad med 40% samtidigt som det inte längre är möjligt att levla den maximala räckvidden. När Wraith använder decoy blir hon numera synlig en stund om man skjuter på henne.

Patchen är live till pc nu och kommer till Playstation 4 och Xbox One nästa vecka. Ni som fortfarande spelar Evolve, känns det som vettiga förändringar eller var ni redan innan nöjda med hur Wraith fungerade?

Källa: Turtle Rock.

Ett jävligt roligt spel dock inte så mycket för casualspelaren! 26/03 Då det är dom som gjort l4d och sa det skulle bli som l4d fast med aliens. Sen frågade jag just om hur folk spawnar för att vara 100 på om jag kom ihåg rätt vilket jag gjorde. Så då är min fråga varför skulle dom ej kunna göra så aliens kunde ressas på... 26/03 Lyckas man bara spåra henne så är hon ju typ den enklaste att ta ner om man är en någorlunda samspelt grupp. Hon har ju typ ingen pansar och vek hälsa så enda sättet för henne att skydda sig är ju genom att vara rörlig och finta. Ser förvisso gärna att... 25/03 Var det inte pga alla preorder och extra grejer man kunde köpa när spelet släpptes? 25/03 Okej, men hur stort sug kunde du egentligen ha om du inte visste något om spelet? Vilka fakta hade du om spelet om det ändå inte var känt att 4v1 gällde? Jag läste om Evolve i PC Gamer för typ ett år sen och då var det fastställt som 4v1, så jag undrar... 25/03 Man blir först knockad (= polare can resurrecta). Om det går hela vägen att man blir dödat kommer ett dropship efter 2 minuter där man respawnar. Är alltså upp till monstret att döda alla inom detta spannet. Har spelat ett par kvällar med mina bröder,... 25/03 Det tog ett väldigt bra tag efter dom sa att spelet skulle komma ut innan dom sa det skulle bli 4v1. Jag har ej spelat evolve själv då spelet ej lockar mig pågrund av det, men hur funkar det just nu om en human dör, måste inte han sitta och vänta på att... 25/03 Då kan du väl inte haft ditt sug särskilt länge? Att det är 4v1 är ju hela premissen för spelet - till och med titel-logotypen indikerar 4v1! Och lycka till med att balansera det. Och hur kul blir det att sitte och vänta på att en sån match tar slut när... 25/03 Jag skulle också velat haft mer monster mot spelare. En enorm djungel där 4 personer smyger fram för att hitta monstret när dom står och lurar någonstans på dem. Det som fick mig att avstå spelet är att jag kände att det skulle bli för enformigt.. Att... 25/03 Grejen som tog bort mitt vill ha sug var när jag fick reda på att det bara var ett monster. Om jag ska spela coop så vill jag ha 4v4 eller liknande annars är det bara tråkigt. Exempelvis om jag vikl spela med bara vänner så suger det att en vän bara är... 25/03
Skicka en rättelse