I ett spel där döden är en del av gameplay borde det här problemet inte finnas.

Det är sant att döden i Bloodborne hör till spelet, att den är en del av charmen. Det ska svida. Det ska skrikas och sväras. Men hör verkligen 40 sekunders väntetid efter varje gång du kolarvippen till det roliga?

Spelarna verkar inte tycka det, och således arbetar From Software nu på en patch som ska försöka lösa problemet. I ett uttalande till IGN skriver de att:

"Utvecklingsteamet undersöker för närvarande möjligheterna till ytterligare en patch till Bloodborne för att hitta sätt att minska laddningstiderna, såväl som annan prestandaoptimisering och diverse buggfixar. Mer information kommer så snart som möjligt."

Man kan tycka att något så fundamentalt borde ha "undersökts" före release.

Är mer ett antagande att det handlar om att apu'n är fjuttig i ps4 och xbone, men faktum kvartstår ju dock att ssd inte funkar fullt ut på enheterna, då kan väl du förklara varför. "flaskhalsar ser du i alla system" so what, talade specefikt om ssd, och... 27/03 Någon som vet hur mycket det i tid det tar om man har en SDD istället? 26/03 Ser inga alls problem med laddnings tiderna. Du kan spela igenom en hel värd utan några som helst laddningstider. Du dör, får vänta lite. Ta tiden och tänk på vad du gjorde fel och vad du kunde gjort rätt =) Men visst, Bloodboorne och Souls spelen är... 26/03 Finns det några in game köp man kan göra för att slippa vänta? Ska gå att tjäna pengar på sånt sägs det. 26/03 Du vet inte vad du talar om du har fel. RAM/GPU eller CPU är alltid snabbare än BUS hastigheten i en PC, flaskhalsar ser du i alla system. 26/03 Tycker inte det känns värt alls, vissa benchmarks ser ju mer lovande ut än andra, men rent generellt så presterar det riktigt kasst mot vad det skulle kunna. 26/03 Det + att renodlade SSD enheter bidrar till en lägre värmeutveckling för konsolen i sin helhet, gör det värt att investera ändå tycker jag! 26/03 "funkar" visst funkar det, men ingen av konsolerna har sata 3.0 och ingen av dom har tillräckligt snabb cpu för att inte flaskhalsas, tex, du får inte ut mer än en 60 % boost i skrivhastighet, gentemot en boost på pc på flera hundra % skrivhastighet,... 26/03 Är det Volvo-typsnittet ni använt i bilden ovan? 25/03 PS3 och PS4 funkar med SSD. 25/03
Skicka en rättelse