Varade i otroliga 45 timmar. Så gick det till.

De senaste dygnet har vi sett rubriker om att det pågått en Hearthstone-omgång som uppnått episka proportioner. Nu är den äntligen avslutad, och den klockade in på hela 45 timmar. Vi snackar alltså om en enda omgång, som vanligtvis inte vara mer än en och en halv minut.

Allt skedde såklart med hjälp av en hel del trixande, vilket Tom Marks borta på PC Gamer förklarar utförligt i den här artikeln. Ett utdrag:

"I Hearthstone är en omgång vanligtvis begränsad till en och en halv minut. Om ett korts animation forfarande spelas upp kommer det dock att vara kvar i den spelarens omgång tills animationen är klar. Spelaren Mamytwink utnyttjade detta till fullo [...] Han fyllde en spelares hand med nio exemplar av ett kort som heter Arcane Missiles, som ger tre i skada genom att skjuta tre långsamma missiler. Sen använde han 206 exemplar av ett kort vid namn Velen's Chosen som ökar besvärjelsers skada med ett, vilket ökade antalet missiler som sköts. Slutligen fyllde han brädet med sju exemplar av Prophet Velen, en minion som dubblerar besvärjelsers skada, vilket dubblerade de 209 missiler som Arcane Missiles-kortet skulle avlossat sju gånger, samt fick varje kort att skjuta 26 757 missiler istället för tre. En åt gången. I 40 timmar."

Det är en imponerande bedrift som är än mer imponerande att greppa, så läs artikeln och se gärna reprisen (eller delar av den) på Mamytwinks egen twitch-kanal.

och var är poängen med alla easter eggs i BF serien? vad är poängen med att spela ett spel i huvudtaget? för att man tycker det är roligt? testa gränser? kanske att bara försöka se exakt hur länge man kan få en runda att hålla på? varför är det så löjli... 26/03 Hade det varit en riktig match så kanske jag hade blivit imponerad. Men det här är bara löjligt. Att det är svårt gör det bara löjligare. Vad är poängen med det egentligen? 26/03 Om du tror det här var ens i närheten av enkelt så uppmanar jag dig att slå rekordet. Eller ens komma i närheten av det. 26/03 Nej, men då kan jag trycka på "m" på tangetbordet i 45 timmar och få ett världsrekord. Eller hur? 26/03 Det är ett rekord eftersom det är den längsta tiden det tagit för en turn i Hearthstone att ta slut. Fucking duh. Att det är ett världsrekord betyder *INTE* att det måste vara praktiskt eller hända av sig själv. 26/03 Jo, det är en 30 korts lek. Han använder Lorewalker Cho. 26/03 Fattar inte detta heller. Det är inte en 30 korts lek om han har 206 velens chosen.... om det betyder att jag får bli inskriven i guinesss book of records, så kan jag också skapa decks med oändligt många kort som tar flera dagar att spela igenom. -skaka... 26/03 Vad var isf. poängen med det? Och hur kan det vara ett rekord? 26/03 Han spelar mot sig själv när han gör detta. Han använder ett kort som gör att motståndaren får en kopia av alla spells som läggs. gjorde något liknande med en kompis så att en minion fick 2 miljoner hp. Detta är alltså ingenting som skulle kunna hända... 26/03 Jag är inte införstådd, har han programmerat om spelet för att arrangera detta eller är det, åtminstone i teorin, möjligt att detta skulle hända på riktigt? 26/03
Skicka en rättelse