Om din dator pallar, det vill säga.

En grupp Star Citizen-fans har klippt ihop den här filmen om ett piratgäng som bordar ett skepp i spelet. Kanske inte så anmärknignsvärt, förutom det faktum att inspelade i 4K/60fps. Våra jobbdatorer (ej att förväxla med testdatormonstren!) hade vissa problem, för att uttrycka det milt.

Scenen är skapad med Star Citizen Arena Commander Version 1.0.1 (spelets andra spelbara alfakomponent) samt en drös specialeffekter. Ambitiösa jätteprojektet Star Citizen släpps i olika moduler i omgångar, med "full" release under 2016.

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
Schysst att skjuta sin kompis i ryggen när dom stormar... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fEAyDNWaCto#t=123 30/03 Visst måste man ha 4K skärm för att det ska verkligen vara 4K? För om jag tittar på 4K video på 1080p skärm så blir det väl inte samma sak, eller? 28/03 Näe, vet faktiskt inte varför jag var så försiktig. Brukar hoppa med huvudet först in i diskussioner oavsett om jag har koll på saker och ting eller inte! ;) Skämt åsido, visste givetvis att jag hade torrt om fötterna, men ibland är det skönt att gå den... 28/03 Det är fett svårt att se 4k utan en 4k skärm hoppas jag folk förstår. 28/03 Äger ingen 4k skärm eller tv så ingen ide att jag tittar, men är det inte youtube som överlag har väldigt dålig bitrate i vilket fall? Jag menar deras 1080p videos är långt ifrån 35k kb/s. Kan verkligen tänka mig att de är långt långt ifrån ordentlig... 28/03 Dock så visar youtube en högre bitrate om du väljer högre upplösning. 27/03 Spelets grafik är mycket bättre men detta är gjort av fans i Cryengine med assets från starcitizen. 27/03 Om du laddar hem mer ramminne kan du patcha din monitor att visa fler pixlar. http://www.downloadmoreram.com/ 27/03 1080 är max, kan inte välja högre 27/03 Finns väl ingen anledning att ens titta på en 4k video om du inte sitter med en 4k skärm, är väl ändå precis lika många pixlar som syns på skärmen som vid 1080p video om du sitter med en 1080p skärm. Rätta mig om jag har fel? 27/03
Skicka en rättelse