Tålig tank, listig tjuv eller livsfarlig lönnmördare - vilken är din stil?

I veckan släpptes #Pillars of Eternity och #Obsidian Entertainment lyckades verkligen tillfredsställa oss som älskar rollspel av den gamla skolan, utan att för den delen kännas stela och gammelmodiga. Hur vi tar oss an de vidsträckta rollspelsvärldarna skiljer sig däremot väsentligt från person till person.

Är du som undertecknad gillar du att stå längst fram i striderna och suga upp all smärta fienderna försöker åsamka gruppen. Andra föredrar att hålla sig i skuggorna och utdela den där sista mördande attacken när ingen märker. Eller gillar du att vara lagom på precis allt så att ingen situation blir dig övermäktig?

Vilken är din rollspelsstil? Och visa gärna upp dina karaktärer i kommentarerna!

Givetvis är man en exemplarisk kämpe för rättvisan! Smyger sig fram bland elakingar och fulskurkar och undsätter dom svaga och utsatta, funkar inte sneakypeakyapproachen så går man in swords blazing! 01/04 Human Paladin startar vi med. 30/03 ... God människa? Någon har nåt du vill ha så är de ditt byte, och du drar dig inte för att begå mord. Och detta rimmar med god människa? *går och gömmer sig för Bennii* 29/03 Kleptoman med avståndsvapen ;) 29/03 Brukar hålla mig till en som gör skada med vapen. Ofta är NPC hjältarna man får med sig rätt o-optade och inte tillräckligt bra. Men klasser som Priest/Cleric har alltid sina spells vad de än gör så de kan åka med vilka stats de än har :)! 29/03 Testade en såndär Cipher, blir inte riktigt klok på om det är en fighter eller caster. Rasen blev en sån där Katt/tvättbjörnsliknande dvärg (kommer inte ihåg rasens namn) Inte spelat så mycket än men spelet verkar fantastisk roligt. 29/03 I början, som nybörjare kan vara, spelade jag ganska tråkigt. Hjälte-typ som var rättvis som enbart agerade efter min egen progressiva morala kompass. Kort sagt, alla mina karaktärer var den jag vill vara. Sedan har jag lärt mig att det är roligare att... 29/03 När jag kör spel som PoE, BG eller liknande brukar jag köra igenom spelet en gång med en Fighter eller en Rogue, beroende på vilka tidiga companions man kan få med sig. Sen testar jag andra klasser och andra dialogval och svårighetsgrad. När det gäller... 29/03 listig ful dvärg som alltid svarar clever..drämmer folk i skallen med min knölpåk och allt som inte är fastlimmat hammnar i mina fickor 29/03 Det beror på vilket spel och med vem man spelar. När jag spelar singel player eller när jag spelade Anphillia mod till NWN online spelade jag oftast rogue för den gav bra förmågor till strid, speciellt i party och fungerade även solo med hit n run. Har... 29/03
Skicka en rättelse