Åren går fort på internet. Inte minst tekniska system åldras fort och det system som drivit våra artiklar, det vi bakom kulisserna kallade Skynet, har gjort sitt. Skynet har tjänat oss väl men får nu lämna över till nästa system. Vi kallar det TechCom. Om du kan dina Terminator-filmer vet du att Tech-Com var den organisation som reste sig mot datorerna och avslutade Skynets välde. Det tycker vi passar bra.

För dig som läsare betyder det en rad skillnader. Förutom att artikelsidorna blir snyggare har vi jobbat på läsbarheten. Typografin har fått sig en genomgång och du kan numera själv ändra textstorleken i artiklarna. Ett utskriftsformat har tillkommit och flersidiga artiklar kan nu buntas ihop på en och samma sida, om du så vill. Vi blir också tydligare med spelinformation överst på artikelsidan, tillsammans med betyget om ett sådant finns.

Vi har också blivit berikade med en snygg artikelportal, där du snabbt ser vad som är nytt och hett just nu. Vi hoppas att du tycker om förändringarna.

Skicka en rättelse