Idag släppte så äntligen #Maxis bomben vars namn är #The Sims 3. Hemsidan är sjösatt och skärmdumpar har letat sig ner i vårt bildarkiv. The Sims 3 behöver nog ingen närmare förklaring mer än att det innehåller samma koncept som i de tidigare spelen i den otroligt populära spelserien. En av nyheterna i del tre visar sig vara ett helt öppet bostadsområde där simmarna kan vandra omkring och hälsa på varandra, utforska terrängen eller kanske knalla ner till stan. Detta utan laddningstider.

Mer nytt är att du kan ställa in utseendet och egenskaperna på dina simmar mer detaljerat. Ska din sim vara en tjock, romantisk kleptoman med cowboy-hatt eller en vältränad, paranoid klantskalle med rosa läppstift? Det är upp till dig. Vidare har husbyggandet fått sig en "make over". Nu kan du till exempel ändra på det mesta i hemmet vad gäller färger och mönster. Och möbler kan placeras på diagonalen!

Av skärmdumparna att döma verkar den grafiska stilen från #The Sims 2 vara bevarad men något uppdaterad. Att Maxis inte gör The Sims 3 i samma grafiska utförande som #Crysis kanske inte är så konstigt då målgruppen inte är densamma. Mer information än så framgår egentligen inte, utöver det att spelet kommer 2009.

Skicka en rättelse