Om du går och väntar på att #Fable 2 ska släppas får du förmodligen vänta ett ganska bra tag till. Men om du redan nu inser att sommaren kommer att bli en enda lång plåga bjuds det på goda nyheter.

Fables skapare och #Lionhead Studios legendariske spelskapare Peter Molyneux avslöjar nämligen i en intervju att utvecklarna #Carbonated Games jobbar på tre Xbox Live Arcade-titlar där du kan skrapa ihop pengar att använda i det kommande #Fable 2. Titlarna på de tre småspelen är Keystone, Wizard's Tower och Mage Dice vilket antyder ett visst fantasy-tema.

Peter Molyneux avslöjar i samma intervju hur man skaffar sig pengar i #Fable 2 när spelet väl släpps. Till skillnad från vanliga rollspel erhålls inte pengar genom fienderna "tappar" pengar när de dör. Istället kommer du tjäna pengar genom att genomföra speciella jobb eller att hjälpa andra.

Dessutom avslöjade herr Molyneux att spelet kommer att leva efter principen "allt är till salu". Det vill säga att allt i spelet inklusive hus, slott och till och med grottor kommer att kunna köpas.

Skicka en rättelse