#Dota 2 är ett populärt spel bland unga och gamla. Det märks bland annat på att väldigt många spelar det (Sherlock Holmes, är det du?) och att biljetterna till The International Dota 2 Championship sålde slut på tio minuter.

I helgen släpptes biljetterna till The International Dota 2 Championship och de digitala biljetkassorna hann knappt öppna innan den första vågen med biljetter var helt slut. Det tog endast sex minuter innan alla biljetter var sålda. Förra året tog det hela 60 minuter att sälja 10 000 stycken, men det blir bättre. Den andra vågen med biljetter, lika stor som första, sålde slut på fyra minuter. Det går bra nu.

The International Dota 2 Championship går av stapeln i Seattle mellan 3 och 8 augusti. Vi hoppas givetvis att den svenska fanan vajar högst av dem alla.

Kan få VIP biljett om jag vill men är inte intresserad av Dota 2 tyvärr :( 01/04 Tror inte att den kommer bli större än förra. Då ti3 är den bästa ti atm. Finalen och aölt var awesome och ti4 sög för det mesta. Bracket sög pung ma fick reda på en av finalisterna på engång och dom hade liten chans att komma vidare så man tappade lust... 31/03 S4 och Zai spelar med Team Secret som är rankade Topp 3 i dagsläget. Utöver det så har vi Alliance (har spelat riktigt bra på slutet) och NiP (började bra men har gått sämre de senaste veckorna) som kan vara med och slåss om topp 8 på International föru... 31/03 hur bra är svenskar i år då `? har ingen koll alls.. 31/03 11 000 000$ var prispotten på förra gången. Hoppas på minst 20 miljoner denna gång! Gogo esport! :D 31/03 Spelarbasen har dock ökat med ~3 miljoner spelare sen senaste international så hade inte förvånat mig om prispotten dubbleras (bara att kolla hur det gick under new bloom tidigare i år) :) 31/03 Från ~100 miljoner till 200+ låter lite väl mycket. Så himla mycket större har faktiskt inte spelarbasen blivit. Tror att Valve kommer behöva göra rejält med bra mål i år, och faktiskt leverera. Men men, vi kan ju hoppas! 30/03 Men åååh, och jag som ville ha biljetter! 30/03 Jag undrar vad prispotten hamnar på i år. Själv gissar jag på mellan 200-350 miljoner svenska kronor. Men växer potten i samma proportioner som tidigare år blir den nog bra mycket större. 30/03 Japp, för alla 6 dagarna. 30/03
Skicka en rättelse