Om du sitter och trånar efter att få sätta tänderna i nästa Red Alert kan du preliminärt ställa in siktet mot julen. Producenten Chris Corry säger till Eurogamer att man siktar på att ha #Command & Conquer: Red Alert 3 färdigt under "holiday season", vilket betyder vid årets slut.

Vi kommer åter träffa på hårdingen Tanya. Denna gång har hon ett lass nya prylar i arsenalen, bland annat en grunka som gör att hon kan färdas tillbaka i tid och rum ett par sekunder. Vidare kommer spelet innehålla en coop-kampanj, en japansk fraktion och marina baser. Spelet släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 och premiären kommer föregås av betatestning, dock bara publik på pc.

Tanya med teleport-manick? Samurajer med lasersvärd? ...... 25/03 Ursäkta men du har ju faktiskt fel angående Tiberium Wars det är ju i stort sett det enda EA spelet man kan spela. 23/03 Redan till jul? :O 20/03 Som jag nämnt innan, Spelar ingen roll sålänge de bygger om den ordentligt... en god referens är motorn som driver call of duty serien. Det är samma sedan cod1 och ännu längre tillbaka dvs q3 motorn... hårt hårt hårt modifierad för varje spel. SAGE engi... 20/03 *suck* om dom inte går tillbaka till formatet att en unit är en jävla gubbe så kanske jag kör spelet. Men att dom fortfarande kör med SAGE engine gör detta ändå till något kalkon spel...Kan dom verkligen inte alls spendera en snutta lite pengar på att... 20/03 nja jag vet inte, 1an är bra den finns även i 3d för de som missat det. http://www.apathbeyond.com/ ea kommer nog att misslyckas med detta. de har ju inte ens fått c&c the first decade att funka på xp 20/03 Kanske sant, Men sedan när har folk någonsin varit nöjda med en uppföljare...:$ 20/03 Blir då inte ett köp. EA har våldtagit och mördat C&C-serien. Folk sa att Tiberium Wars skulle återvända till rötterna eller nåt sånt. Ja tjena. Typ allt va ändrat och försämrat. Sen att deras patchar står och sparkar på spelet medans det ligger ner gör... 20/03 Dom kommer faktiskt ha en ny version av hellmarch som themesong, och ra3 kommer innehålla samma typ av humor som ra2. skulle inte säga att armored bears, laser samurais, squids, apc med en mancannon etc är så seriöst heh.. ni som vill ha lite info på... 20/03 Det har sagt att han inte kommer vara med tror jag.:\ 20/03
Skicka en rättelse