Parodi-video förevigar den kontroversielle programledaren, se den här.

Det kan väl inte ha undgått någon att populära bilshowen Top Gears frontman Jeremy Clarkson gått bananas och fått sparken från programmet. Men misströsta inte! Clarkson lever vidare, genom en Just Cause 2-parodi som snickrats ihop av några sköna machinima-skapare.

Oavsett vad man tycker om bilar eller Clarkson så är den här värd att se, om inte annat för den klockrena gestaltningen av Clarkson själv.

https://www.youtube.com/embed/DMuO-8S_0Wg 31/03 Älskar trion i Top Gear. Rolig parodi, hade till och med Mays typiska "Cock!" (om man nu får skriva det). BBC säger att det finns en chans att Clarkson kan återvända i framtiden, men jag har svårt att tro att han skulle vilja det. Hoppas verkligen att... 31/03 Kränkning? För att jag kallade zvezda en rysk statsmedia? Det är en kanal som är ägd och kontrollerad av den ryska armén. Hur mycket mer stats-kontrollerat måste det bli för att klassas som "statsmedia"? 31/03 Vette fan om jag ska se det där som en kränkning, eller bara en rejäl generalisering ifrån din sida. http://www.themoscowtimes.com/business/article/russian-military-television-offers-top-gears-jeremy-clarkson-a-job/518066.html 31/03 Så jävla skön, älskar trion i top gear. 31/03 Jeremy clarkson. Ge mannen obegränsat med pengar, bästa sändningstid och utan munkavel. Kan inte misslyckas. 31/03 Från ett RYSKT bolag? Nej det tror jag inte. Det är givetvis kul och skämta om gamers som inte går ut eller håller koll på vad som händer i världen men med tanke på det senaste årets säkerhetspolitiska utveckling så kan jag nästan garantera att han inte... 31/03 zvezda är zeh army, Jeremy tycker om pansarvagnar och explosioner, han kommer säkert nappa på det. 31/03 Varför skulle han vilja ta ett kontrakt med ett Ryskt bolag av alla oheliga ställen? Han har själv uttalat en preferens för Netflix. Han har förmodligen en hel del alternativ, det "ryska" alternativet är nog främst med för att driva upp priset i förhand... 31/03 Jeremy Clarkson kommer inte att försvinna från TV-rutan, och Hammond och May kommer med största sannolikhet att följa dit Jeremy går. Utan personligheterna så är Top Gear bara ett meningslöst namn. Titta bara på Top Gear US och Australia. En nystart kan... 31/03
Skicka en rättelse