Tyska tokfans visar var mod-skåpet ska stå.

FZ skrev om Enderal: The Shards of Order redan i slutet på förra året, och den blir inte mindre intressant med tiden. Modden är en totalkonversion till Skyrim, från gänget som gav oss prisbelönta modden Nehrim: At Fate’s Edge till Oblivion.

Enligt moddens hemsida tar den inte plats i Elder Scolls-världen, utan "i sitt eget universum, vilket skapar en ny, intresant värld att utforska som är helt orelaterad till Skyrim." "En komplex story och tusentals hemligheter" utlovas från den ambitiösa gruppen SureAI.

Nedan kan ni se ett smakprov från modden, med vackra miljöer som slår många proffstitlar på fingrarna.

Det jag tycker är synd med såhär stora moddar är att spelen hinner bli så jäkla daterade när dom väl är klara. Många bryr sig inte, men jag tycker det känns gammalt och ofräscht. 01/04 Ja, utan tvekan. Skyrim är ju Fallout 3/NV fast vikingafantasy, ungefär. Tips är att skaffa lite intressanta moddar med survivalinslag osv. Frostfall är en grym sådan mod, gör det hela lite mer intressant iochmed att man kan frysa ihjäl om man trillar... 01/04 Jag gillar tweakande ;) 01/04 Jag köpte Skyrim på rea för några månader sedan, har haft det i min inventory för att jag också tyckt att det kändes för "stort" då jag helt enkelt hade tillräckligt med skola och Dota. Men så började jag spela det på någon fredag och det var underbart... 01/04 Tack för alla svar! Denna tråden bevisar återigen att FZ har bästa communityt! Blir nog att ge det ett försök ändå och bilda mig en egen uppfattning. 01/04 Jag är nog en av de få som inte gillade skyrim. Tycker att grundutbudet var alldeles för trasigt/tråkigt/tunnt. Och även om jag flitigt moddade de tidigare TES spelen så bara är det inte samma sak med Skyrim. Jag orkar inte modda saker som borde ha fung... 01/04 Jag ser fram emot en Skyrim-mod som gör det mer öppet. Jag tycker inte drakstoryn och magiska skrikandet är så spännande. Känns jobbigt att fightas med drakar hela tiden. Kul dom första gångerna, sen enformigt... Skyrim vore t.ex. kul som handelssimulat... 01/04 Gillade själv aldrig skyrim eller obivion. tycker alltid elder scrolls spelen känns handikappade på nåt sätt gameplay mässigt. då provade jag även moddar som skulle fixa det bättre för PC och mindre konsoligt men det blev som inte bra endå Däremot fallo... 01/04 Imponerande utan tvivel, undra hur innehållet är. 01/04 Det är ju såklart en smaksak men jag tror att många av oss som spelat Elder Scrolls länge känner att vi är vana vid mycket högre klass och djup. Skyrim är utan tvekan snyggast och har en helt fantastisk motor men samtidigt är det väldigt ytligt jämfört... 01/04
Skicka en rättelse