Vostok Games består av folk från GSC Game World, som har #Stalker-serien på meritlistan. Spelet de utvecklar heter #Survarium och är en slags tematisk vidareutveckling av just Stalker. En postapokalyptisk mmo-shooter väntar oss när spelet ömsar betaskinn och slår upp free-to-play-portarna på vid gavel redan imorgon.

Sent på kvällen den 2 april släpps spelet på Steam. Den som vill öppna plånboken kommer ha möjlighet att köpa starter packs under en begränsad tidsperiod, men vill du inte betala ska det alltså gå att spela i sin helhet ändå.

Källa: Vostok Games

Jag har också spelat spelet sedan den stängda alphan men la av för typ 2 månader sedan. Wow snacka om att ta en dålig ton till en vanlig diskussion. Om du nu har spelat spelet så är de inte en liten skillnad. De är som att säga att guld skotten i world... 02/04 Då ska du ju inte ens uttala dig ett jota om något du inte vet något om, du står och försöker veta bättre än mig som spelat det sedan tidig stängd alpha, den lill lill lilla skillnaden guld vapnen gör är inte tecken nog på pay 2 win, jag har kört med... 02/04 Va ett tag sedan nu.. men gick in och så att dom fortfarande har kvar att alla premiumvapen är guld vapen... de vill säga att dom är bättre än de vapnens alla andra kan köpa. 02/04 Hahaha, detta är typiska kommentarer som får mig att skratta när jag läser det. Jag har spelat Planetside 2 varje dag i två år och aldrig betalat en krona. Jag fick 2500 SC av en prenumerant för nåt år sen men ser ingen anledning att använda dem, varför... 02/04 För mig finns det fortfarande inget som heter free-to-play. Om man ser till 100 stycken olika "free-to-play" spel, grundas 99 av dessa utifrån olika boostsystem där den med pengar får stor fördelar. Jag gav upp Planetside 2 på grund av att polare levlad... 01/04 Vet inte med top 15 men jag har lirat Planetside 2 gratis sen betan och kunde inte sluta (över två år nu) I övrigt har jag spelat Blacklight retribution i något halvår och jag hade fortsatt med Survarium om inte ett annat free to play spel hae släppts,... 01/04 Jag vet inte uner vilken patch du testade spelet men man kunde inte använde vapen med högre level än matchen så länge jag spelade spelet. Min erfarenhet med folk som drar upp pay to win argument de senaste åren är också att de generellt sett är totalt... 01/04 Hmmm när någon kan lägga riktiga pengar för att kunna använda lvl 7 vapen i en lvl 1 match så är det pay2win 01/04 Sorry men jag har lirat detta sedan tidig closed alpha och kan då säga dig att det är långt från pay 2 win, man behöver inte lägga ut en endaste krona om man inte känner för det. Och även om du skulle köpa för riktiga pengar så får du inget som drar för... 01/04 Sorry men har spelat jätte mycket men det är pay2win... och det märks jätte tydligt 01/04
Skicka en rättelse